Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ревизоро за Божков: На някой му е дошло до гуша и е разказал за схемата
Автор: Екип Burgas24.bg 10:25 / 04.02.2020Коментари (4)1843
©
Някой е позволил това да се случи, но явно пределът на търпимост е минал. На някой му е дошло до гуша да наблюдава какво става и е разказал за схемата. Така екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро коментира темата с измамата на Васил Божков и Комисията по хазарта, заради която държавата е ощетена с 500 млн. лв. от такси от печалбите от "Национална лотария".

Той коментира и темата за боклука: Не можем изцяло да забраним вноса на боклук в България, защото ние правим около осем пъти повече боклук, отколкото внасяме и ако ние затворим границите чуждия отпадък да не влиза у нас, нашите осем пъти няма къде да го изнесем и да го изгорим. Ако кажем, че повече няма да внасяме, Европа ще забрани и нашия боклук да излиза от страната. Това, което аз съм възприел е, България да гори 50% наш боклук и 50% чужд.Това коментира пред Нова телевизия екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро.

В резултат на всички акции срещу незаконен боклук, които се проведоха, в резултат на две затворени мощности, влезлите количества боклук в България съвсем не са малко. Нищо чудно кметовете до вчера да са знаели къде се съхраняват тези отпадъци, посочи още той.

Това, което се случваше с години, трябва да се прекрати. Отпадъци ще влизат у нас и по регламент ще се изгарят. Но не по този начин. Ние в момента ходим след тях и гледаме кой какво е хвърлил и събираме. И всеки кмет се чувства длъжен в момента да търси София, за да дойде да му изчисти и деретата, и реките, и боклуците, обясни министърът.

Като ги проверяваме транспортните фирми, на документи возят едно, а на практика е съвсем друго и ги връщаме. Ще ги връщаме още от пристанището, категоричен е той.



Още по темата: общо новини по темата: 291
30.01.2024 »
23.01.2024 »
23.01.2024 »
22.01.2024 »
22.01.2024 »
21.01.2024 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Братя Найденови. От тях идва. Те са ортаци на Черепа във Еврофутбол.Но алчния не обича конкуренция и елиминира съдружниците си.Справка...Илия Павлов,Кюлев,Маджо...сега и тези.Види ли,че бизнеса върви и падат пари,гледа да окупира всичко за него.Но всеки си намира майстора. Един лев да не смъкнат от него ,но да му приберат колекцията ,която е от иманярската мафия(той е боса и) е огромен плюс за България. Да си ги яде с лайна милиардите в Дубай и да не припарва тук. В гроба ще си ги вземе милиардите! А каквото е оставил тук,ще квичи безсилно ,че му го взимат. ОАЕ щял да го защити понеже бил резидент с вложения. Добре! Ама и той не може да се защити ,като не е в България. Дистанционно може да си поревава от Дубай. А в Страсбург ще му обяснят,че е нужно да се прибере в България,да съдейства на властите ,за да се установи истината и вината му.Щом е избягал от правосъдието значи го е страх затова което е свършил.Условията в арестите и страховете ти не са основание да избягаш от правосъдието ако смяташ,че си невинен.Има си адвокати за това. Умря Черепа. Като Таки,като Галеви или Маджо.Ама живи били...пък някъде си живеели.Да са живи и здрави! Един боклук,като го изхвърлиш от твоя дом,трябва да си много нещастен за да го мислиш,къде и как живее. Теглиш му шута и го оставяш да се оправя. А ти си гледаш твоя живот! БСП да му мислят,че този им беше един от спонсорите. И на президента кРадев ;)
0
 
 
Тоя "проблем с боклука" е в действителност проблем с корупцията, както винаги. Не може ей така по няколко тона боклук да влизат в страната и никой да не е разбрал. Има хора от гранична полиция и/или други служби, които са проверили и са го пуснали най-вероятно срещу някакво заплащане. Това не са пликчета с хероин, които някой е изял или скрил в тайници на камион, за да мине през контролните пунктове. Отново се задават грешни въпроси и се търсят абсолютно неадекватни решения. Не трябва спиране на целия боклук, понеже проблема е с нелегалния такъв, а трябва да се затегне контрола и да се разбере кой по пристанищата го допуска в страната и да го опандизят за няколко години. Но явно на няКОЙ му е от полза да има корумпирани служители в системата.
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
-3
 
 
500 милиона лева за държавния бюджет са от громна сума ! Аз си плащам данъците макар и да не са в милиони . Защо мислите , че се крадат толкова пари от такси ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: