Нефтохимик удари Локо (ГО) пред собствена публика

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:41 / 01.03.2020
964
Нефтохимик се наложи като домакин с 2:0 над Локомотив (Горна Оряховица) в среща от 21-иs кръг на Втора лига. "Шейховете“ откриха резултата с гол на Пламен Тенев. Той се разписа след центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле в 5-ата минута.

След няколко минути Емануил Манев пробва да отбележи с удар от 15-ина метра по диагонал, но стреля в ръцете на вратаря на гостите. В 37-ата минута Димитър Костадинов пресече грешен пас на играч на Локомотив, излезе сам срещу вратаря, но се засуети да стреля и защитник на гостите парира удара му.

В средата на полувремето, след бърза контраатака, Емануил Манев подаде към Живко Петков, който надбяга защитата на гостите и излезе сам срещу вратаря, но ударът му бе неточен и излезе встрани от вратата.

Минута преди последния съдийски сигнал Живко Петков оформи крайния резултат 2:0. Той бе най-съобразителен в наказателното поле и засече с глава центриране от фаул на Николай Костов.

В следващия кръг на Втора лига Нефтохимик гостува на Струмска слава (Радомир) на 7 март.

Нефтохимик игра в състав: Здравков, Ташолов, Али, Костадинов (51 Почански), Манев (65 Димов), Петков, Цачев (89 Молдованов), Костов, Тенев, Апостолов, Цонков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).