Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Покосената от COVID-19 Ломбардия - жертва на 5G антените?
Автор: Екип Burgas24.bg 20:55 / 16.03.2020Коментари (0)1892
© Getty Images
Появилите се в някои италиански медии предположения, че главен виновник за катастрофалното разпространение на коронавирус в Милано и цялата област Ломбардия е задействаната в региона през втората половина на 2019-та мощна телекомуникационна мрежа 5G, могат и да се окажат верни.

Защото за мнозина специалисти високите й честоти рушат безмилостно и изключително бързо човешката имунна система, особено у онези хора, където тя е накърнена от други фактори, превръщайки я в лесна плячка на оказал се убийствен вирус, който иначе не е много по-различен от десетките, върлували досега по света. В подкрепа на тази теза пишещото братство из Апенините цитира най-често американския учен с българско фамилно име Роналд Нийл Костоф, който работи в престижния Georgia Institute of Technology, специалист е по космически технологии и е автор на над 200 книги и статии. Като последните му публикации са посветени почти изцяло на пагубното влияние върху защитните сили на човешкия организъм на електромагнитните полета на безжичните връзки Wi-Fi, 2G, 3G, 4G. И особено на мощната и безпощадна според учения към клетките на нашето тяло мрежа 5G.

Дали Роналд Нийл Костоф и поддръжниците на тезата му имат право - ще покаже близкото бъдещо, но факт е, че през втората половина на 2019-та година в Милано, в сателитните му селища, в Бергамо, Бреша и други градове на Ломбардия, са били пуснати в експлоатация десетки антени на въпросната мрежа. Тоест това е станало броени месеци преди коронавирусът да се развихри и да прати в отвъдното от 20 февруари тази година до днешна дата над 900 жители на областта и да тръшне на легло близо 10 000 – цифри, надхвърлящи броя на всички пострадали от заразата в останалата част на страната.

Като огромното мнозинство от жертвите в Ломбардия са възрастни хора със завинаги сломен имунитет или иначе казано съвсем беззащитни пред вируса – убиец на старци. За разлика от младите, които едва ли не от раждането си битуват в електронен смог, а организмът им малко или много се е приспособил към него и съответно "Ковид-19“ е разболял малцина от тях. Та ако се вярва на италианското издание на популярното американско списание за информатика и телекомуникации "WIRED“, в пускането на сигнал за 5G в превърнатите сега в затвор от карантината Милано и подвластния му регион, от миналия юли най-активна е била голямата транснационална телефонна компания "Водафон“.

Според публикацията нейните шефове се надяват през тази година да вдигнат безброй антени в още над 100 градове на Апенините, но не по-малко активeн от "Водафон“ е бил през 2019 г. бившият държавен телекомуникационен оператор TIM. Неговата управа пък възнамерява през 2020-та да удвои пуснатите в действие през миналата година антени в Милано, Бергамо, Бреша, Варезе, Комо – иначе казано съвсем ще покрие Ломбардия със сигнала си 5G. Любопитен е фактът, че осъзнавайки опасността, през юни 2019 г. жителите на някои квартали на Милано се разбунтуваха срещу вдигнатите за нула време антени на амбициозния нов играч на пазара на телекомуникациите – френската компания "Iliad“. В последствие тя бе принудена да спре агресивната си експанцзия с 5G.

Косвено доказва пагубното върху здравето ни влияние на електронния смог и публикуваният в неделя от влиятелния римски всекидневник "Република“ коментар за легендарния бос на информатиката Бил Гейтс. По-точно вестникът се спира на неговото предсказание от 2015 г. на международен форум, в което той вещае, че човешкият род ще бъде унищожен не от бомба, а от вирус. Може би и защото богът на информатиката Бил Гейтс добре е знаел, че електромагнитните полета и честоти, нужни за функционирането на иначе улесняващите живота ни негови изобретения, убиват.

Обезсилвайки организма на човека и превръщайки го в лесна плячка на един обикновен вирус, та бил той и с име на корона. Може би поради това завчера кралят на информатиката, богаташ №1/или 2/ на планетата, лоялен съпруг и баща на три деца, според "Република“ се е отказал от своята рожба "Майкрософт“. И се е посветил на трите "Е“-та сега под въпрос, чието разрешаване би трябвало да спаси планетата – Енергия, Екология, Епидемия, твърди "Монитор".



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: