Всички играчи на Нефтохимик в отпуск, повечето освободиха квартирите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:27 / 19.03.2020
1156
Играчите на Нефтохимик не са освободени и отборът ще продължи участието си във Втора лига когато първенството бъде възстановено. Понеже до момента остава неясно кога ще се случи това, ръководството на клуба взе решение футболистите, които не са от Бургас, да напуснат квартирите си и да се приберат при семействата си.

До края на месец март те ще бъдат в отпуск, а през следващия месец, с оглед ситуацията в страната и решението на Българския футболен съюз за шампионата, ще се вземе решение как ще продължи да функционира отборът, съобщиха официално от бургаския клуб.

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната заради епидемията от COVID – 19, футболната централа преустанови Първа и Втора лига до 13 април 2020 г. Очаква се през следващия месец да стане ясно дали и как ще бъде актуализирана програмата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).