Шеф на отбор от Първа лига: Всички знаем, че първенството няма как да се доиграе!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:15 / 22.03.2020
1080
Футболното първенство в България няма как да се поднови през април, когато изтича извънредното положение в страната. В това е убеден босът на новака в елита Царско село - Стойне Манолов. Нещо повече - бизнесменът е сигурен, че шампионатът не може да се доиграе и трябва да бъде прекратен.

Именно Царско село е един от клубовете, които подкрепят идеята за незабавното прекратяване на шампионата.

"При всички положения България няма да е първата страна, която да обяви прекратяване на първенството си. Това може да се случи само ако извънредното положение се удължи още един месец - до 13 май, което неминуемо ще стане. Тогава става невъзможно да поддържаме състезателите. Ще ни е нужно много време след това да ги върнем във форма, което практически означава, че не може да се доиграе първенството. На всички е ясно, че то няма да се поднови през април. Тази болест се разраства и никой няма да разреши да има футбол", категоричен бе Стойне Манолов, цитиран от "Тема спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).