Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (8)
√енералът: Ќе е реално хората да бъдат пуснати преди √ергьовден!
јвтор: —тойчо √енов 18:09 / 26.03.2020 оментари (54)3542
© Burgas24.bg
"Ќе е реалистично хората да бъдат пуснати преди √ергьовден. Ќе знам откъде идват тези прогнози Ц хората сигурно се изнерв€т вкъщи. ≈динствени€т начин да се предпазим от вируса е да се изолираме, защото той се предава от човек на човек. —ега е много рано да коментираме.

«а съжаление най-веро€тно пикът ще е около ¬еликден Ц поне така върв€т изчислени€та до момента", каза председател€т на Ќационални€ оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски пред btv.

«а споровете за масовите тестове:

"“ози тест е за в кра€ на епидеми€та, а ние сме още в началото. ≈динствени€т тест за нашата ситуаци€ е PCR-тестът. ƒокато аз съм на този пост, н€ма да позвол€ на търгаши да харчат милиони на държавата", об€сни още той.
ќще по темата: общо новини по темата: 1424
02.04.2020
02.04.2020
02.04.2020
02.04.2020
02.04.2020
02.04.2020
предишна страница [ 1/238 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬ие какво си помислихте че след 14 дена всичко пак ахо ихи а? Ќе става така. ¬место само да се прав€т критики помислете за медици, доброволци, полици€та, фармацевтите и другите хора на предна лини€. «а 14 дена оравехме орталъка че ще умрем от глад и какво ли още не едва ли че живота и икономиката ни ще изчезнат, а хайде сега представете си една ситуаци€ като в »тали€. Ќито икономиката ни ще издържи, нито здравната ни система тогава кой ще тръгнем да обвин€ваме. ƒобре че се взеха тези мерки и евала на генерала. ∆алко че нема да моем да се напием у √ергиовден само туй ни е в главата да критикуваме и мрънкаме. —рам ме е че гол€ма част от ≈вропа се възхищава от нашите бързо взети мерки,но не и ние на нас угоди€ н€ма!
+2
 
 
ще тръгнете - у върба! ўе си седите по къщите, докато √енералът ви каже!  ато станете и вие професори - тогава ще давате акъли. ƒотогава - слушаш и изпълн€ваш!
-2
 
 
де**а и фатмака скапан съсипа държавата и мисирите на държавна хранилка му приглас€т
+3
 
 
ѕодкреп€м мерките на генерала. »ли искаме да стане като в »тали€?
-2
 
 
јз съм сигурен че за ¬еликден хората ще тръгнат при близки,при семействата си и изобщо н€ма никой да им спази ограничени€та за излизане и пътуване а и н€мат право да ги спират. Ќали не очакват че ще оставим близките ни сами на този празник.
-2
 
 
Ќие не чакаме да ни пуснете ние сами се пускаме
0
 
 
 огато гладът надделее, хората изобщо н€ма да ги интересува вируса...
-3
 
 
јло генерале ,затворниците са по- добре от децата ни в момента! ѕоне ги пускат в двора да се разход€т.до √ергьовден после може и до коледа да го продължите
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕлейофите в ѕърва лига стават все по-невъзможни
ќще един наш национал ще играе в баскетболната е-лига
Ќикола —пасов се предложи на други клубове, проговори за разд€лата с ÷арско село
‘утболът даде още една жертва на коронавируса, този път само на 29 години
“им от ѕърва лига намали заплатите на футболистите и се раздели с треньора

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: