Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Ефбет Кеш аут – какви са ползите за залагащите?
Автор: Екип Burgas24.bg 16:39 / 01.04.2020Коментари (0)812
©
Опцията Кеш аут е търсена функция от много играчи и големите букмейкъри не могат да си позволят да я нямат. Ефбет има Кеш аут за своите спортни залози, като в този материал ще ви запознаем детайлно с функцията и какви са ползите за играчите.

Какво е кеш аут?

Опцията за кеш аут в efbet е друга функция, която се присъединява към семейството на залози на живо. Идеята е, че кеш аут се прави в реално време, преди да се реши крайният резултат на събитието. С други думи, изтеглянето на пари (кеш аут) позволява на играчите да си вземат парите преди срещата да е приключила, ако резултатът е в тяхна полза. Тази Cash-Out опция е полезна за залагащите, които често губят залози в последните мигове, тъй като сумата на парите, която може да вземат, се определя в момента на затварянето на залога.

В зависимост от вероятността да не спечелите фиша, бихте могли да получите по-малко от първоначалния си залог (по-добре, отколкото да загубите целия) или бихте могли да получите почти пълната печалба от първоначалния си залог. Пазарите на живо обикновено са нестабилни, така че сумата, която можете да спечелите от опцията Кеш аут в efbet, е трудно да се предвиди, особено в последния момента на състезания или мачове, когато в последните минути може да има промяна на резултата. Доста играчи най-вероятно ще използват опцията Cash Out, тъй като букмейкърът им предлага добри пари. В някои случаи опцията за изтегляне на пари за вашия фиш ще бъде премахната изцяло – когато остават 1-2 минути до края на събитието. Имайте предвид, че трябва да действате малко по-бързо при затварянето на залога.

Нека обясним как се използва Кеш аут с реален пример:

Представете си, че сте направили залог тип права колонка от 10 лева на три различни футболни отбора с коефициенти 2.00, 4.00 и 2.88. Вие може да спечелите 230 лева, ако всички ваши залози са печеливши. Представете си, че има оставащи пет минути и в трите мача, резултатът е един и същ: отборите ви водят с 1-0. В този момент ви се предлага опция за изплащане на пари в размер на 180 лева. Какви са вашите възможности на този етап? Е, бихте могли да приемете парите и да вземете гарантирани 180 лева, дори някой от вашите отбори да допусне изравнителен гол в последните 5 минути, като определено този вариант е доста възможен.

Можете също да отхвърлите опцията за кеш аут, но какво се случва тогава? Е, ако резултатът остане един и същ в трите мача, вие ще вземете максималната печалба от 230 лева, което е отлична новина. Но разбира се това може и да не се случи в случай, че един от вашите отбори допусне изравнителен гол или дори пълен обрат в края на мача. Със сигурност сте виждали подобно стечение на обстоятелствата във футболни срещи. Е тогава просто няма да вземете нищо и ще загубите вашия залог.

Защо Ефбет предлага опцията Кеш аут?

Може да изглежда странно, че букмейкърът дава възможност на играчите да минимизират загубите си или да вземат дори пълна печалба. Как печели букмейкърът от това е нормално да се запита човек? Основната причина за въвеждането на тази опция е проста: залагащите го обичат. Това не само им дава малко повече сигурност при залагане, но и добавя това малко вълнение към процеса на залагане.

С популярността на залаганията на живо, опцията за кеш аут е просто още един напредък за всеки букмейкър. Сайтовете за онлайн залагания, които решат да не предлагат опцията Кеш аут, просто ще загубят клиенти, което в дългосрочен план ще им донесе загуби.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: