Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (4)
≈дна от жертвите на коронавируса пожелал да изпуши една цигара преди смъртта си
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:51 / 03.04.2020 оментари (109)871
©
11-ата жертва на коронавируса у нас е мъж на 81 години от —тара «агора, който бе приет на 25 март в ”ниверситетската болница в града с основно забол€ване тежка форма на диабет - 27 промила кръвна захар, и бронхопневмони€. ѕробата му за COVID 19 се оказала положителна, което наложило веднага да бъде преместен в »нфекциозната клиника.

„овекът починал към 19 часа в четвъртък. Ќ€колко часа преди това се почувствал по-добре и дори пожелал да изпуши една цигара на прозореца и лекарите му позволили. “ова разказа изпълнителни€т директор на болницата проф. д-р …овчо …овчев.  линиката по ендрокринологи€, в ко€то е лежал първо болни€т, бе поставена веднага под карантина, пише "24 часа"

ќказа се, че и друг пациент на същата клиника - мъж на 61 години, приведен в не€ в диабетна кома, също е с положителна проба за COVID-19, но двамата са н€мали контакт помежду си, тъй като са били в различни стаи. ѕерсоналът от 15 души - лекари, медицински сестри и санитарки, които са имали работа със заразените, е тестван веднага за заразата. ѕробите на всички са отрицателни, но хората са поставени под карантина по домовете си.

ѕочинали€т възрастен мъж живеел в старозагорски€ квартал "«ора" само със сина си. ќще преди той да почине общината организира входът на жилищни€ му блок да бъде дезинфекциран. ¬ поставената под карантина  линика по ендрокринологи€ останаха само 3 пациенти. Ќовите случаи с диабет за хоспитализаци€ се насочват към други клиники на ”ниверситетската болница в —тара «агора.
ќще по темата: общо новини по темата: 3371
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
предишна страница [ 1/562 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
125 човека се сме€т на това, че н€кой е починал?
0
 
 
“е през респиратора, са го обдишвали с тютюнев димрЯ§£рЯ§£рЯ§£рЯ§£
0
 
 
”дарила го е кола докато пушил цигарата пред болницата
0
 
 
¬секи починал се слага като жертва на  орона вируса.
+1
 
 
«ащо от другите болести човек умира или е починал, а на  овид-19 са жертви??? ƒаже ден на траур ще об€в€т. —ъчувствам на всеки болен, но това разделение е супер странно. ѕо тази логика тр€бва всеки ден да е ден на траур за стотиците хил€ди жертви на рак, инсулт, инфаркт..!!
+1
 
 
Ќ€колко стенда не му ли изписахте на изпровод€к.Ќали последно с това б€хте известни ,че на здрави хора слагате стендове
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 амбуров избра с кой отбор ще опита да счупи вечни€ голмайсторски рекорд
ћинистър  ралев коментира възстанов€ването на спортната икономика след COVID-19
ќфициално: ѕ‘  Ћевски вече има нов собственик
“ервел ѕулев с грамота за работата му като доброволец в две болници
Ѕели€ развърт€ метлата, освободи 9 футболисти

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: