Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (1) | ¬чера (0)
“омислав ƒончев отговори много остро на президента –адев
јвтор: ƒиана Ѕикова 14:47 / 07.04.2020 оментари (37)1711
©
¬ицепремиерът “омислав ƒончев отправи специален поздрав към медиците, които днес имат професионален празник, предаде репортер на Burgas24.bg.†ƒончев пожела да са здрави и да продължат да прав€т това, което прав€т.

—лед това ƒончев уточни, че в последно време устойчиво се влиза в режим да се ползва военна терминологи€ за описание на различни социални, икономически или политически процеси, което е лошо.†

"÷елта на днешната пресконференци€ не е ответен огън по президента, а да внесем €снота за реда за снабд€ване на болниците със защитни облекла, коментира ƒончев.†

" акто казва √ьоте: " олко много се заблуждават хората, когато си мисл€т, че това, което са научили, са го и разбрали." ƒоколкото си спомн€м от скромни€ си опит от ¬——, команди като "кръгом марш" се задават от по-висши към по-нисши сто€щи.  о€ команда да изпълн€ваме?", попита той.

¬ пресконференци€та участваха председател€т на Ќационални€ оперативен щаб проф. ¬енцислав мутафчийски и директорът на √ƒ "ѕожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Ќиколай Ќиколов.

ќще по темата: общо новини по темата: 3264
26.05.2020
26.05.2020
26.05.2020
26.05.2020
26.05.2020
26.05.2020
предишна страница [ 1/544 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
» двамата тъпунгери от класа едини€ слушка кака  орнелка други€ батко Ѕойко майкави и боклуци и на двамата
0
 
 
то€ мицел с оскубаните вежи разиграва евтин цирк с ‘атмака...мила родна  ќчина...а че спретнаха новото  “Ѕ, еви го хахаха балъците ше плат€т, седей си у т€х, радвайки се!
0
 
 
“ази "гумена глава", и другите които скачат срещу президента, €вно не разбират, че бетонират позици€та му за втори мандат. —правка-ѕлевнелиев.
-1
 
 
Ќикога не е късно да станеш за резил!
-1
 
 
ј бе ти гледай ,че народа скоро май ще ти каже не само Ѕ≈√ќћ,’ќƒќћ ћј–Ў ,а ми и ѕјƒЌ» » —“јЌ».
0
 
 
“оя е мн "умен"!  ато всички от √≈–Ѕ рЯШС
-1
 
 
“ози шут в двора на  рал€ —лънце . “ози –Џ ќ÷≈Ћ”¬ј„ на ЅЅ , този гном без визи€ , осанка , дикци€ и себеуважение , но с претенци€ за нещо ми напомн€ една басн€ на —то€н ћихайловски : "ќрел и охлюв" ÷итирам по памет : съзр€л ќрелът на върха на една ела -охлюв . » попитал го орелът как ти гадина толкоз малка , хлъзгава и гадна се добра до върха на таз елха снажна ? » какво отговорил охлюва : — ѕЏЋ«≈Ќ»≈ !!!
-1
 
 
Ќормалните хора гласуваха за √–ќЅ и затова сме последни в ≈вропа! Ќ€маме икономика, н€маме образование, н€маме здравеопазване, децата ни б€гат в чужбина, селата опуст€ват!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
√ришо, Ќоле, “ийм и «верев заедно на турнири близо до Ѕългари€
ƒортмунд - Ѕайерн и още много мачове в родни€ ефир, вижте точната програма
ћениджърът на  обрата: »скат да издо€т кравата ƒжошуа, но ние им поставихме ултиматум
Ўеф на ÷— ј за Ѕодуров: “ой н€ма средно образование, направи такива глупости...
»грал в „ерноморец и Ќафтекс избухна срещу бивши€ си шеф: ѕрезидентче фенче!

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: