Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Сега ли е моментът? Протестиращи се струпаха пред Общината, скочиха срещу извънредните мерки
Автор: Георги Кирилов 19:30 / 07.04.2020Коментари (37)12364
Протестиращи срещу извънредното положение са се събрали днес пред сградата на Община Бургас, въпреки забраната за струпване на хора на едно място. Кметът на Николов съобщи това преди минути в социалните мрежи.  

"Днес пред сградата на Общината ненадейно се събраха протестиращи против мерките на извънредното положение. Казаха, че са се организирали във фейсбук. Сигурно е така.

Разбирам тревогата и изнервянето на всички. Напрежението идва в повече, знам.

Нямам нищо против различното мнение и протестите. Но не бива сега и по този начин.

Разговарях с протестиращите, разбирам всички аргументи и ще направим всичко възможно да подпомогнем нуждаещите се и да облекчим хората в затруднено положение, но в момента е по-важно да удържим още малко!

От няколко дни съм обнадежден, успяваме да ограничим масовата зараза, благодарение на всички вас.

Но разберете, струпването на хора е риск, който обезсмисля всички лишения и действия по изолиране на всеки един от вас!

Ако продължим да удържаме тези нива на заболеваемост в Бургас, имаме голям шанс да успеем по-рано да излезем от този обръч.

Имаме шанс! Още малко!", написа страницата си във Фейсбук Николов.



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гладният човек е най опасен..Да му мислят управниците в най скоро време..Но това с отстраняване на пейките е най голяма глупост където я няма никъде до момента в света..
0
 
 
Г-н НИКОЛОВ трябва да си помисли ,защо тези мили хора са стигнали до там и да им помогне не само да ги залъгва с празни обещания. Време беше да обърне внимание на народа не само да си прави рейтинг по медиите и пейките да събира. Народа страда а той се чуди как билетчета да увеличава , какви глоби да измисли , колко простотии още Благодарение на тоз народ е кмет , време е да се докажи като такъв !
0
 
 
Да си беден е лошо, но да си беден и болен е още по-лошо... Тези хора нямаше да са там, ако имаха лукса и парите да не работят и да си стоят вкъщи на топло и сигурно. Явно нямат избор, а и не само те. Но, от друга страна, когато трябва да ти вкарат дихателната тръба в гърлото, защото не ти стига въздух накрая - в този момент, дали не би предпочел да изтърпиш всичко друго? ....
0
 
 
сития на гладния нукога не вярва а
0
 
 
Трябва да се погрижат за тези хора, ако нямат средства как да изкарат още месец??? Аз си спазвам изолацията, но ако няма с какво да си храните децата повярвайте нито covid19 ще ви спре нито нищо, вчера за първи път ми споделиха познати, че техен близък бил с положителен тест и го изкарал за 4 дена на крак, до преди това не съм чувал познати да са били заразени, тоест може би не е чак толкова зле, не апелирам да се събират хора без маски и тн, но може би този срок е завишен...
0
 
 
Мили хора защо се нападате и нинаги разделяте.Имащите нещо спестено поддържат и са за карантина и това е нормално.Но дай те малко да помислим за големият процент(хилядите хора),който и без това живеят на прага на бедността.Сега всички от чужбина ще започтат да се хвалят какви помощи получават зада си стоят у дома.Представете си че вия сте на мястото на тези хора. Това е жалко и тъжно ,не сме ния хората който ще ги съдим.Има една стара погорка "Ситият на гладен не вярва"
0
 
 
И аз чета и се чудя защо се нападате един друг и не виждате къде Ви е проблема. Изказвам мнение точно като човек, който не живее в Бургас. Ще Ви дам пример с Квебек: всеки загубил работата си заради този вирус ще получи по 2000 долара на месец за да си спазва карантината и да има с какво да преживее. Като искането на помощта започна тази седмица и е онлайн. Много от работниците получават 75% от заплата си без да работят, а други получават 100% ако трябва да си гледат детето, учителите получават 100%от заплатата си. В магазините количките и ръцете се дезинфекцират преди да влезеш и се допуска само определен брой хора. А Вие сами си отговорете кой точно е виновен за този протест и дали кмета Ви е толкова хубав.
0
 
 
Не съм в това положение ,но ако бях - тяхна мила майка !
0
 
 
Голяма глупост, може би искат да плъзне навсякъде и да си стоим в къщи до края но на годината.Дори и Швеция нъведоха ограничения.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: