Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (4)
¬ажен човек с предупреждение за възможна гол€ма бел€!
јвтор: √еорги ¬асилев 11:03 / 08.04.2020 оментари (37)1014
© Burgas24.bg
√лавни€т държавен здравен инспектор доц. јнгел  унчев сподели едно от своите притеснени€ относно заразата с коронавирус, предаде репортер на Burgas24.bg:

"јко се успоко€т малко хората и дойдат двата празника Ц ÷ветница и ¬еликден, може да направим†гол€ма бел€. “олкова време устискахме†Ц мина ц€л месец, нека да издържим още 2-3 седмици, за да не се удавим на кра€ на ƒунава като власитеУ, коментира  унчев относно масовото събиране на граждани край църквите за двата големи празника.

ѕо думите му, н€ма как извънредното положение да приключи по-рано от об€веното, тоест 13 май.  унчев подчерта, че в Ѕългари€ има най-малко заболели и смъртни случаи на Ѕалканите и причината са мерките и гражданите, които ги спазват.

ќще по темата: общо новини по темата: 3372
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
02.06.2020
предишна страница [ 1/562 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
 аква в€ра,бе,хора...¬€рата е вътре в теб!Ѕъди добър човек,живей според божиите закони и √оспод н€ма да ти се "разсърди",че в това трудно време не си отишъл да запалиш свещ или да целуваш икони... “олкова години през комунизма беше забранена църквата,от училищата имаше дежурни учители и ако ни вид€т,че сме припарили само в двора на църквата,ни докладваха и изключваха от училище..—ега обаче изведнъж сме много в€рващи и ако пропуснем този ¬еликден,ще е съдбоносно!..јйде,мислете малко по-разумно!
0
 
 
—лава богу, повечето коментари са разумни и дано хората останат по домовете си.  ак ще сравн€ват стълпотворението в църквите на ¬еликден с пазаренето в магазин....¬ много страни църковните служби се и ще се провеждат при затворени врати. ћислете за ближни€ си, про€вете разум. ¬есели празници!
+1
 
 
Ѕог е първо в сърцето! ј ако е там - н€ма значение къде си :)
0
 
 
«начи папата може да служи без в€рващи и службата да се излъчва, нашата църква не може. ѕо христи€ни от папата!рЯШ± ѕълно безхаберие за здравето на в€рващите. », между другото, как помага на нуждаещите се църквата в тази ситуаци€?
+2
 
 
 ак пък по време на карантината всички станаха набожни. Ѕог е в сърцето на всеки който го е отворил за него.ј на алчните попове не тр€бва да се купуват свещите дори.¬€рвам в Ѕог ,но не и в неговите служители по църквите.
+1
 
 
»ма най малко,защото хората не се тестват,ако се тестват населението сигурно ще надминем и китай
+2
 
 
 ойто е болен да не ходи а това е само един от многото грипове,които сме прекарвали просто ¬» плашат .Ѕъдете разумни все пак!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
един д€до разправ€ше : от както кумунистите тръгнаха по църквите, ледовете на двата полюса се стопиха. „овека е от —еверна Ѕ√
0
 
 
«атворете ги бе ксора,√оспод е навсиакаде!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 амбуров избра с кой отбор ще опита да счупи вечни€ голмайсторски рекорд
ћинистър  ралев коментира възстанов€ването на спортната икономика след COVID-19
ќфициално: ѕ‘  Ћевски вече има нов собственик
“ервел ѕулев с грамота за работата му като доброволец в две болници
Ѕели€ развърт€ метлата, освободи 9 футболисти

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: