Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (4)
ћутафчийски: √рафиката тръгна стръмно нагоре! —офи€нци да се спрат, за да не пламне ц€ла Ѕългари€!
јвтор: ¬асил ƒинев 08:49 / 16.04.2020 оментари (86)2830
©
"ќтпадането на мерките тр€бва да е съчетано с реалности - че се овлад€ва положението, че има достатъчно легла за реанимаци€, достатъчно данни, че има снижаване на ръста на епидеми€та, а при нас има завишаване!

¬ √ермани€ например се освобождават да работ€т магазини с площ до 800 квадратни метра, фризьорски салони, железарии и други обекти, които у нас си работ€т. ѕри нас режимът е доста либерален в сравнение с н€кои други страни!

Ќай веро€тно вирусът е от естествен произход. —офи€ е най-големи€т резервоар на заразата! «атова призоваваме жителите на столицата да не пътуват, за да не пламне ц€лата страна! ¬чера об€вихме, че ще има засилен контрол на  ѕѕ-тата от –азпети петък до понеделник и ц€ла —офи€ се юрна още от вчера да се изнас€! Ќо това н€ма да се осъществи".

“ова за€ви преди минути председател€т на Ќационални€ оперативен щаб ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски по време на редовни€ си брифинг в ћинистерски€ съвет, който започна в 8,00 часа.

“ака общи€т брой на заразените с COVID-19 в Ѕългари€ вече e 783. Ќовите случаи са настанени в: —офи€ - 32, ѕловдив - 1, —мол€н - 7,  юстендил - 1, —ливен - 1,  ърджали - 1, Ѕургас, ¬идин, √аброво, ¬елико “ърново и ƒобрич - по един.†ѕочиналите до момента са 37, като последни€т е 70-годишен мъж, починал вчера в "ѕирогов". »злекувани са 122 човека - 75 мъже†и 47 жени. 47.9 г. е средната им възраст.

ќще по темата: общо новини по темата: 3313
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
предишна страница [ 1/553 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“о€,ако почне да си прави тест за IQ, и химикала,ще се прекръсти
0
 
 
ѕочинали от  ќ–она вирус само "нормални" хора. Ќема доктори, ни мед. сестри, ни полицаи рЯШВрЯШВрЯШВ в€рвайте им и гласувайте пак за т€х
0
 
 
ўе тръгне,и още как!—лед празниците ще стане страшно!
0
 
 
√рафиките тръгнаха нагоре, защото вл€зохте и е гетата ..,,
0
 
 
е*а майката на —мол€н.“ака ги уплаши че преварт€ха
0
 
 
ƒа тръгва и да се свършва вече че просто прекалихте.
0
 
 
ѕреди беше ѕловдив да се спре, сега —офи€, утре кой знае кои градове и села тр€бва да се спрат?! «абрав€те едно, ако хората не виждат логиката на мерките, н€ма как да спрат да показват безотговорност!!! —тига вече с това разделение на хората! Ѕъдете здрави и обичайте близките си, особено в кризисни ситуации! —ветли празници на всички!вЩ•пЄПрЯНАрЯР§рЯРЮрЯР•рЯРЗрЯРСрЯР£вЭ§пЄП
0
 
 
«а съжаление в Ѕългари€ н€ма истинска стриктна карантина.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
ѕоредно поскъпване на спортни€ тв пакет "ƒиема екстра"
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
ѕранди за трети път треньор на Ѕългари€, наставникът на Ќефтохимик ще е помощник

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: