Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
ѕи€н шофьор опита да премине  ѕѕ към магистрала "“раки€"
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 20:38 / 18.04.2020 оментари (1)552
© Ѕ√Ќ≈—
»люстративна
ƒвижението на изхода на —офи€ е спокойно. “акова беше и през по-гол€мата част от ден€. —утринта обаче, в часовете, в които само хората с работни ангажименти могат да влизат и излизат от столицата, б€ха много и тези граждани, които опитаха да напуснат града с куриозни об€снени€ Ц от печене на агне до превозване на стопаджи€.

—ледобед пък пи€н шофьор опита да мине през този пропускателен пункт, съобщава Ќова тв. «аради отказът да бъде тестван, мъжът е санкциониран с акт и ще тр€бва да плати 2000 лева глоба. ўе остане и без кола и книжка. “ова е втори подобен случай от зат€гането на мерките за столицата.

» през втори€ ден, в който —офи€ е затворен град, напрежение по пропускателните пунктове не липсваше. ћного хора не усп€ха да об€сн€т къде отиват и защо.

¬ъпреки почивни€ ден, напливът от желаещи да напуснат —офи€ и тази сутрин бе сериозен. ќсновно във времето, в което хората с работни ангажименти имат право да влизат и излизат от столицата. «а т€х проблеми да продължат по път€ си н€маше.

 метът на —офи€ призна, че до началото на гол€мото ¬еликденско пътуване се е обсъждало дори разхлабване на ограничени€та.

УЌа мен много ми се искаше да мислим за облекчаване, но за съжаление това, което се случи в четвъртък и в петък ни показа, че е още рано и не можем да разчитаме", об€сни …орданка ‘андъкова.

"јз чувам от сутринта и във вашите репортажи, че има много софи€нци в Ѕанско. «ащо тр€бваше да си размен€ме вирусите? ƒоскоро Ѕанско беше под карантина. «ащо тр€бваше да си причин€ваме това? ћоето притеснение е сериозно във връзка с връщането от ц€лата страна. „уваме, че и по морето има много софи€нци, които най-веро€тно ще тръгнат да се връщат", добави ‘андъкова.

ќчаква се утре и в понеделник да има сериозно опашки за влизане в —офи€.
ќще по темата: общо новини по темата: 3410
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
предишна страница [ 1/569 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
‘ехтовална академи€ "≈трополски" хареса "јрена Ѕургас" за международни турнири
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете
Ѕалъков пое ÷— ј 1948 и об€ви: ∆алко, че не участвах в селекци€та
’андбалистите на Ќесебър спечелиха групата в «она “раки€
«аслужена награда за гол€м гимнастик на Ѕългари€

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: