Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
«апочнаха протести срещу ограничителните мерки в страната
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 20:03 / 19.04.2020 оментари (62)10276
© Ѕ√Ќ≈—
ƒесетки граждани се събраха на различни места в —офи€, за да израз€т несъгласието си с мерките, които са наложени за ограничаване на разпространението на коронавируса у нас, съобщава ЅЌ–.

—поред протестиращите това е "нехуманна и аморална липса на решение, заради което хората гладуват и остават без работа".

—ъбралите се насто€ват за адекватни мерки за социална адаптаци€:†

"ѕокрай коронавируса много хора останаха без доходи, без помощи, без нищо, на улицата. «апочваме нещо мащабно. Ќад€ваме се много хора да се включат, за да може да има пром€на.  ризата винаги е била, тук винаги сме € усещали. Ќай-силно € усетихме €нуари месец, преди да почне пандеми€та, преди да почне всичко. » в момента просто искаме пром€на, искаме тези хора, които са останали без работа, без доходи, да получат нещо, да се вдигне това нещо, хората да почнат да получават доходи, да могат да живе€т, защото утре всички това ни чака това - да живеем на улицата, да умираме като кучета, като животни по улицата. ѕокрай пандеми€та останах без работа".

ќрганизаторите на флашмоба декларираха, че н€мат партийна принадлежност и не завис€т от политически партии.
ќще по темата: общо новини по темата: 3329
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
предишна страница [ 1/555 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«а пореден път провал от 12 се надигаме и все не става вдигнаха се циганите в по големите градове и и после абе пак циганите виновни казах и минали коментари дела тр€бват ане думи по фб сме недостижими а реални€ св€т страхлив като мишки поне не се хабете да коментирате
0
 
 
јман от тъпотии..... ѕисна ми да чета глупости на умници....
0
 
 
ўом тр€бва да се спазват правилата, тогава ƒЏ–∆ј¬ј“ј “–яЅ¬ј ƒј ѕќћј√ј Ќј Ѕ≈ƒ—“¬јў»“≈,  ј “ќ ≈ ¬ ƒ–”√»“≈ —“–јЌ». јко в √ърци€ не ги подпомага държавата, как ще плащат семействата на болногледачи в къщата и ще ги хран€т, консумативи, разходи. » там не работ€т хората. —тига само глупости писахме !!!
0
 
 
Ќ€кой хорица нито за ден не спрели да се разхождат по улиците вече ц€л месец, за какво за протестират
0
 
 
≈вала, че има неколцина „овеци, които да се противопостав€т на отнемането на свобода! Ћошото е, че стадото си обича контрола и милици€та, и им дойде таман мързелуването вкъщи рЯШК
0
 
 
ј всеки осигур€вал ли се е на реални€ си доход.»зисквал ли е от работодател€ си да го осигур€ва на реални€ доход.јко да,то при уволнение или съкращени€ ще получи помощ от бюрото по труда.јко не е държал на правата си никой не му е длъжен.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев актуализира заповедта си за тренировките на закрито
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
ѕоредно поскъпване на спортни€ тв пакет "ƒиема екстра"
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: