Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
ћутафчийски: Ѕългари€ се катери към следващи€ си пик на заразата
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 08:55 / 26.04.2020 оментари (142)740
©
"ќчаквани€та за разпространениета на заразата около ¬еликден са базирани на математическите модели и изследвани€та в ретроспективен план, уточни още ћутафчийски. —поред т€х Ѕългари€ вече е прежив€ла пик в началото на април, последвако е снижаване и в момента Ѕългари€ се катери към следващи€ си пик, каза началникът на щаба".

"ўабът има задача да поднас€ обективна информаци€ на правителството и премиера и съобразено с не€ - премиерът взима решение" допълни ген. ћутафчийски.†

56 са новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие. “ова за€ви преди минути председател€т на Ќационални€ оперативен щаб ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски по време на редовни€ си брифинг в ћинистерски€ съвет, който започна в 8,00 часа.

“ака общи€т брой на заразените с COVID-19 в Ѕългари€ вече e 1290.†205 са излекуваните.

"ѕочинали за денонощието - 1 мъж на 81 години във ¬ћј с множество придружаващи забол€вани€. 55 са общо починалите", каза той.†

¬ —офи€ 22 случа€, от които хоспитализирани са двама, в  юстендели - 13 случа€, там има ново огнище, 12 - ƒупница, ¬идин - 5, без медициснки персонал. 3 нови случа€ на деца - в ƒупница на 5 и 7 години и във ¬идин също момиче.

ќще по темата: общо новини по темата: 3303
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
предишна страница [ 1/551 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕрекалено много се изговори, малко истина се каза, но животът тече. “ече, така както реката. ќбаче без достъп, на самата реалност и ежедневието на всеки един от нас. Ќаписа се и се пренаписа: 60/40;  ѕѕ; и пускането на парковете за времеви€ период от 9:30 до 18:30 часа. Ќ€мам нищо против парковете и разхождането с домашен любимец, но н€ма как да се наблюдава, дали реално ще има заразени в определен период от 1 или 2 седмици. “актиката не е правилна. “р€бваше да се отвор€т малките магазини, там където може да се следи и наблюдава заразени. јко н€ма заразени, отвар€т се магазини за техники и пр. “ака механизма ще се задвижи, собственици да вид€т покачване на това което са вложили преди и след карантината и да се намери определен баланс.
0
 
 
потушаването на огнища ,това ще бъде бъдещето ,значи че н€ма да има край тази карантина,в хотела и в мола има зараза ,а в помишлените райони и предпри€ти€ н€ма ,гол€ма логика,то вече е очевадно ,че искат да ни зомбират и да сме без собствена вол€ и мислене ,и кой е той да издава заповеди и защо ги изпълн€в€ме,не сме затворници
0
 
 
¬ърха на ѕ» ј 10 000 000 000, ў≈ ƒќ…ƒ≈ ћЌќ√ќ ЅЏ–«ќ!
0
 
 
ѕредположени€та ви се разводниха вече
0
 
 
“ова е новата баба ¬анга!  ак зна€т какво ще стане, а не прав€т нищо за народа да излезе от бедността!  ажете колко хора починаха до сега от други забол€вани€ и дали има починали реално от нови€ вирус!
0
 
 
¬ие ни информирате, √-н Ѕорисов си прави каквото иска.
0
 
 
«атова искате да пратите на училище 7 и 12 клас, за да до вършите започнатото.
0
 
 
»скам дазнам кога отварк мцдоналдс цхе не се издурйа вецхе
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
ѕранди за трети път треньор на Ѕългари€, наставникът на Ќефтохимик ще е помощник
—тана €сна първата контрола на „ерноморец за нови€ сезон
ћениджърът на ƒжошуа:  аква ’ървати€? ћачът с ѕулев ще е в Ћондон пред 1000 души
Ѕивши€т национал Ѕодуров подписа с ѕирин и взе любими€ си є5

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: