Американци: Красота, елегантност, чувственост, чар и сексапил - това е Цвети Пиронкова

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:55 / 30.04.2020
897
Най-добрата българска тенисистка за последните 10-ина години - Цветана Пиронкова, попадна в твърде любопитна и същевременно престижна класация. Чаровната пловдивчанка попадна сред най-красивите и сексапилни тенисисти в света за последното десетилетие.

Любопитното подреждане е изготвено от авторитетния американски сайт tennisworldusa.org и е направено в няколко части. Още в първата обаче е класирана Пиронкова заедно с още трима свои колеги - Даниела Хантухова (Словакия), Томи Робредо (Исп) и Томи Хаас (Германия).

"Красота, елегантност, чувственост, чар: играчите летят на корта, за да печелят турнири, но много от тях се считат за икони на красота, чувственост и чар. Някои от тях спечелиха и най-престижните титли, други се прочуха със своята привлекателност", пише американското издание.

Медията изтъква най-големите успехи на Цвети Пиронкова на корта, след което добавя: "С красотата си тя е една от най-чаровните тенисистки в WTA турнирите.

Припомняме, че на 11 март пловдивчанката официално обяви завръщането си на корта през този сезон, но последвалата пандемия от коронавирус спря засега всички официални състезания.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).