Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ѕловдивчанин: √осподин генерал, разрешете да не се съглас€ с ¬ас!
јвтор: ¬асил ƒинев 14:13 / 30.04.2020 оментари (173)499
©
√осподин генерал, разрешете да не се съглас€ с ¬ас! “ака редовен чиаттел на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен преди минути до нашата меди€. ƒаваме му думата веднага:

"«дравейте! —вързвам се с вас, защото сутринта, както обикновено, гледах ц€лата пресконференци€ на Ќационални€ оперативен щаб. »скам да израз€ категоричното си несъгласие с думите на генерал ¬енцислав ћутафчийски, че маските масово не се нос€т.

ћоите наблюдени€ са точно обратните - всеки ден ход€ на работа и виждам какво се случва. ѕо улиците - поне в ѕловдив, почти не можеш да видиш човек, който е без маска или шал. «а€в€вам го най-отговорно.

ѕодкреп€м повечето от мерките на ўаба и правителството на Ѕългари€, но с въпросната констатаци€ на генерала просто н€ма как да се съглас€. » пак повтар€м - твърдението ми е базирано на преки наблюдени€, а не само от гледане на телевизи€. Ѕъдете здрави и дано всичко това отмине час по-скоро!"
ќще по темата: общо новини по темата: 3334
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
29.05.2020
предишна страница [ 1/556 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќа който толкова му липсват маските да си € слага и нон стоп
0
 
 
ƒано остав€т  ѕѕ-тата и след извънредното положение... “о и без това разни мухали се шматкат напред-назад без причина, затова  ѕѕ-та да има и то за посто€нно...
0
 
 
√осподин пловдивчанин и аз не мога да се съглас€ с вас и аз хода на работа 10 процента нос€т маски а останалите тарикати ги използват залигавници а н€кои изобщо не слагат
+1
 
 
јко беше толкова заразно колкото казват ,»нди€ щеше да »«„≈«Ќ≈ ,помислете...
0
 
 
“ози господин €вно има маска и на очите, ко€то покрива тъмните му очила. ≈ла в “раки€ на всеки 100 срещнати, един е маска, останалите са се сме€т на полицаите и им викат ходи са ш...й н€къде. ј и полицаите ход€т дори без маски, камо ли да кажат на н€кой, що как какво.
0
 
 
јз съм пловдивчанин и ме е срам от този плужек, който раболепно доносничи, облизвайки едни части на т. н. генерал (той и за ефрейтор не става, всъщност си е добре платен глашатай). рЯШТрЯШУ
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ћинистър  ралев актуализира заповедта си за тренировките на закрито
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
ѕоредно поскъпване на спортни€ тв пакет "ƒиема екстра"
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: