Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (3)
≈вродепутат: —рещу ўаба говор€т бивши агенти на ƒ— и наследници на престъпната парти€ Ѕ ѕ
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 17:16 / 02.05.2020 оментари (80)1082
© Ѕ√Ќ≈—
≈вродепутатът јлександър …орданов се изказа в социалните мрежи относно†решението на Ќационални€ оперативен щаб да спре с брифингите. ¬ сво€ текст той защитава хората от ўаба за т€хната всеотдайна работа и се "нахвърл€" срещу хората, които според него, не спр€ха да подлагат на критика решени€та на щаба. ¬ това число той†визира –умен –адев,  орнели€ Ќинова и —лави “рифонов.†

“ова е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все н€кога тр€бваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от ўаба б€ха подлагани всеки ден. “о не б€ха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подм€тани€, провокиране с лъжливи "мнени€ на зрители" и внушаване на посто€нно недоверие към работата на тези достойни мъже.

“ърпеливо, с неверо€тен стоицизъм, лекарите и учените от Ќќў многократно об€сн€ваха, об€сн€ваха, об€сн€ваха. —рещу т€х вал€ха все по-тъпи и тъпи въпроси. √убеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. —ега вече всичко е €сно.  ойто е разбрал е разбрал. Ќе би тр€бвало у нас да има дори един човек, който да не е на€сно с опасността от нови€ коронавирус, за чието лечение н€ма открито лекарство и ваксина.

Ќќў се отнас€ше с най-гол€мо уважение към българските граждани. —рещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отр€д от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагеди€, през ко€то преминава човечеството, политически дивиденти. ѕревърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампани€. ќреваха орталъка с безмисленото си лигавене. —ега вече си € имат ц€лата мангъри€. “€хна е.

—пасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. ќтблъснаха протегнатата за спасение ръка, клевет€ха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. ≈то - н€ма ги!

Ѕлагодар€ на ген. ћутафчийски и колегите му от Ќќў за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. —ега те ще продължат по-спокойно сво€та работа. »нформаци€та, ко€то имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. ѕразноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозици€, ще продължи.

Ѕ—ѕ, –адев, ћанолова, "ƒемократична Ѕългари€", —лавчо “рифонов - този сбириток е опозици€та днес. “ова е политическата пандеми€, ко€то се готви да избухне на следващите парламентарни избори. ¬ случа€ цитирам казаното от журналиста √еорги Ћюбенов в днешното издание на "ƒен€т с √еорги Ћюбенов" по ЅЌ“1.

ƒокато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в ≈вропа пандеми€та е факт, призовавам българските граждани да не подцен€ват опасността. “€ не е измислица, не е лъжа. “€ отнема живот. ќтвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

јко носейки маска можете да спасите човек - направете го! јко можете да помогнете на лекарите - сторето го! Ќе бъдете като –умен –адев,  орнели€ Ќинова или ћа€ ћанолова. ѕомнете, че —лави “рифонов е медиен манипулатор. Ќе забрав€йте, че срещу Ќќў и правителството пишат и говор€т от парти€та - наследник на престъпната организаци€ Ѕ ѕ, пишат и говор€т бивши агенти на ƒ—, н€кои от т€х маскирани като "десни демократи", пишат и говор€т журналисти - също бивши агенти на ƒ— или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ƒ—. —рещу отговорното поведение на Ќќў бе и "петата колона", дезинфоматорите, мразещите наши€ ≈вропейски съюз, поклонниците на агресорите от ћосква.

Ќека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. ћутафчийски, проф.  антарджиев, доц.  унчев, д-р ѕенчев и останалите членове на Ќационални€ щаб. “е доказаха, че са почтени и достойни граждани. »стински демократи, истински човеци и професионалисти. ѕожелавам им да бъдат здрави и да се паз€т от зли думи, от лоши очи.†
ќще по темата: общо новини по темата: 3423
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/571 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬Ќ”  Ќј ”Ѕ»≈÷ Ќј ћјЋ » ƒ≈÷ј ≈ƒЌќ » —Џўќ ƒЏ¬„»Ў “» » √Џ–Ќ≈Ќ— » —“≈ ‘”–Ќјƒ∆»…— » Ћќѕј“» Ќј”„» Ќ≈ўќ ѕќ ”ћЌќ
0
 
 
» със сигурност от ƒ—-то, иначе н€ма "постчета" и паричкирЯША
0
 
 
“ова недуразумение не му ли омръзна да предъвква едни и същи думи
0
 
 
Ќа то€ народ не тр€бва да му се казва нищо социалисти са прави като са скрили авари€та за „ернобил рЯШєрЯШєрЯШє
0
 
 
Ќапълно подкреп€м това изказване,без значение от кого е....защото съм на същото мнение !
0
 
 
“ааа дебела джука така и се нена€де!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
89-дневната пауза свърши! ¬ижте “¬ програмата за всички мачове!
‘ехтовална академи€ "≈трополски" хареса "јрена Ѕургас" за международни турнири
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: