БФС с важно съобщение относно продължаването на футболното първенство

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:51 / 04.05.2020
771
Ръководството на Българския футболен съюз излезе с официално съобщение във връзка с тиражираната в медиите информация за "ключова среща за развитието на българския футбол“, насрочена за днес, 4 май.

"Информираме ви, че такова събитие не е предвидено за посочената дата. Експертната работна група към БФС, разглеждаща различни варианти за подновяване на футболните първенства на ниво Първа и Втора лига, продължава да подготвя алтернативи на спортния календар, които ще бъдат съобразени с решенията на Националния оперативен щаб и държавните власти за срока на извънредното положение на територията на Република България", заявиха от БФС.

"Даваме си сметка, че продължаването на футболното първенство е от голямо обществено значение, затова и категорично заявяваме, че ръководството на БФС ще информира представителите на медиите и спортната общественост за всички решения, касаещи бъдещето на българския футбол", уточниха още от футболната ни централа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).