Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дидо от Д2, Христо Калоферов и внучката на Тодор Колев - с "корона" бебета
Автор: Екип Burgas24.bg 15:37 / 13.05.2020Коментари (1)1785
©
Нито коронавирусът, нито извънредното положение, изолацията и проблемът с финансовата стабилност уплаши българите както да се женят с маски и ръкавици в присъствието само на кумове и родители, така и да раждат "корона" дечица.

След новината за бейбибума в родопското село Смилян, което е едно от малкото с положителен прираст в България и за което "България Днес" писа, последваха множество бракосъчетания. А последните два месеца са богати и на щастливи новини за пеленачета, родили се в ситуация на извънредно положение в семействата на известни наши сънародници.

Последният пример дойде от кмета на Враца Калин Каменов. Градоначалникът обяви в понеделник (11 май), че съпругата му Калина го е дарила със син. Малкият Васил е второто дете в семейството, като момченцето си има вече пораснала кака. Скоро майката и бебето трябва да се завърнат във Враца.

Броени дни преди Каменов татко за първи път стана Дидо от групата D2. Хубaвaтa нoвинa oбявихa нeгoвитe кoлeги в oфициaлния прoфил нa музикантите във Фeйcбук, а щастливото събитие бе на 24 април. "Пoжeлaвaмe здрaвe и къcмeт нa нoвoрoдeния му cин, кaктo и нa цялoтo му ceмeйcтвo! Нaздрaвe!", нaпиcaхa музикaнтитe. Дидo и cъпругaтa му Юлия oщe в нaчaлoтo нa минaлaтa гoдинa зaявихa, чe ca гoтoви дa глeдaт пeлeнaчe, cлeд кaтo ce oжeнихa прeз 2016 г. в cтaрия грaд нa Нeceбър. Нeщo пoвeчe - в интeрвю oт нaчaлoтo нa гoдинaтa Дидo зaяви, чe иcкa дa имa мнoгo дeцa. Юлия Кулиш вeчe имa eднo дeтe - cин oт прeдишнa cвoя връзкa. Тя e бивш мoдeл и дъщeря нa трeньoрa Игoр Кулиш.

И във футбола имат повод за гордост под карантина. На 1 май радостна новина долетя от САЩ, свързана с бившия нападател на Левски и Ботев (Пд) Георги Христов. Голмайсторът, известен в Пловдив като Жоро Метъла, стана баща за трети път. Бившият голмайстор на "А" група, който у нас игра още за Славия, бе дарен със син от своята съпруга.

Бебето се казва Николай, а щастливият татко съобщи радостната новина в профила си в Инстаграм, където публикува и снимка. "Нека да ви запозная с нашето малко момче - Николай Христов! Толкова сме влюбени", написа Георги към публикацията.

В средата на април баща за първи път стана и водещият на новинарската емисия на Нова телевизия Христо Калоферов. Рано сутринта на 15 април на бял свят в "Майчин дом" се появи малкият Христо Калоферов с мерки 51 см и тегло от 3,690 кг. Три дни по-късно в телевизията имаха още един повод за празнуване в ситуация на извънредно положение, след като чаровната репортерка Яна Николова също стана мама. Хубавата новина дойде на Велика събота. Бебето проплака в болница "Шейново". Във Фейсбук Яна написа, че бебето се казва Данаил и е с мерки 3610 г. и 52 см.

Тази пролет щъркелът донесе сладко момиченце и в голямото семейство на музикалното трио "Сопрано". Биляна Андрончева даде живот на Емма на 23 април точно в 10.30 часа. Малката госпожица се роди с перфектни мерки - висока е 51 см и тежи 3,100 кг. Тя проплака в университетската болница "Св. Георги" в Пловдив. Биляна и нейният съпруг Любомир Джалев заснеха специална фотосесия, която е запечатала по красив начин трепетното очакване на тяхната първородна дъщеря. Именно с кадър от нея те официално обявиха новината в социалните си профили. Биляна издаде, че са кръстили своята малка принцеса на една от героините от любимия си сериал "Приятели".

Списъкът с ВИП бебета по време на кризата с коронавируса се запълва от Джейна Джоузеф Гууд. Момиченцето е дъщеричка на актрисата Теодора Кулева, позната от малкия екран като д-р Войнова от "Откраднат живот" и внучка на големия Тодор Колев. Теодора и съпругът й Джоузеф са на седмото небе от щастие. Джейна се е появила на бял свят на 5 май. Теодора и Джоузеф си казаха "да" през януари миналата година. Двамата избраха Лондон за свой дом, откъдето е съпругът на актрисата, която завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството й с Тодор Колев.



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: