Нафтекс пред сливане с Поморие, футболистите "почиват" в неведение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:55 / 22.06.2009
1876
Има вероятност Нафтекс да бъде слят с Поморие. Това е само една от версиите, които се въртят в съблекалнята на "шейховете", научи Burgas24.bg от играчи на отбора пожелали анонимност. Футболистите са разпуснати и се събират за подготовка на 6 юли, но неяснотата около това как ще протече тя, кой ще я води и кои точно футболисти ще се подготвят с отбора, е пълна. Петима от играчите на Нафтекс са собственост на Черноморец и играха при "зелените" като преотстъпени. Това са Деян Христов, Борислав Стойчев, Мартин Ковачев, Янко Георгиев и Веселин Пенев. На тях ръководството на "акулите" им е заявило, че повече няма да разчита и са свободни да си търсят нови отбори. Не е ясно дали въпросните петима футболисти ще започнат подготовка с "шейховете" или ще си пробват късмета в отбори извън Бургас.

Футболистите на Нафтекс имат да получават по две заплати, но са убедени, че ще ги вземат, тъй като в това отношение ръководството е коректно към тях. "Проблема не е в парите, а в неяснотата относно бъдещето ни. Бяхме се настроили да почиваме радостни от влизането си в "А" група, а сега чакаме с притеснение началото на подготовката, за да видим какво ще се случи", заявиха някои от играчите на "зелените" пред репортер на Burgas24.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).