Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
ћутафчийски избухна: ќчаквам да измрат много хора, €ко да измрат!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:14 / 15.05.2020 оментари (81)590
©
¬идеозапис със смущаваща прогноза от председател€ на Ќационални€ оперативен щаб генерал ¬енцислав ћутафчийски беше излъчен в ефира на TV1. "ќчаквам да измрат много хора! яко да измрат!", за€в€ва професорът в кра€ на разговор с ћиролюба Ѕенатова.

∆урналистката, ко€то се завръща в тв ефир след дълго отсъствие, излъчи интервю с ћутафчийски. ѕовод за срещата им е проблем с тестването на пациенти за коронавирус при настан€ването им в болници. “ъй като ген. ћутафчийски € приема в кабинета си на 13 май - последни€ ден от извънредното положение, т€ разшир€ва обхвата и отправ€ поредица въпроси за системни грешки в системата на здравеопазването. —ъбеседникът й е видимо недоволен от хода на разговора и на н€колко пъти обвин€ва журналистката в некоректност.

»злъчени€т запис показва последен кадър, в който ћутафчийски отговар€ на въпроса "¬ие какво очаквате отсега нататък да се случи?". “ой изпуска нервите си и каза:

"ќчаквам да измрат много хора. яко да измрат! ≈й, ще видиш"

¬ този момент той разкачва микрофона от себе си. Ѕенатова казва, че "не е добре така да свършва интервюто", но ћутафчийски отвръща, че то отдавна е приключило, събира си папките и напуска.

»нтервюто с ген. ћутафчийски започва след 35:30 минута.

ќще по темата: общо новини по темата: 3303
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
28.05.2020
предишна страница [ 1/551 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
√енерал ћутафчийски си свърши работата , но журналистите го побъркаха- едни и същи глупави въпроси вече 2 месеца! Ќормално е да избухне!
0
 
 
Ќедостойно!Ќе му отива на авторитета,който има,на положението не му отива,нито пък на образованието! „овек тр€бва да може да се контролира и владее и да се събраз€ва какво говори.Ќа журалистите работата им е да задават въпроси ,удобни и неудобни,а той излезе извън търпение и себевладеение.» това държание на авторитетен човек,заслужил лекар! ƒумите,с които завърши интервюто си звучат пък като заклинани€ на махленски бабички. «агуби много от сво€ авторитет и респекта,който имахме към него.∆алко! “ака е,влизайки в политиката всеки усп€л в н€ко€ друга област човек,тр€бва да знае,че чист повече н€ма да излезе!
0
 
 
Ќа мисирите €вно им се мре, ако генерал минетчийски им запов€да
0
 
 
ѕросто лош монтаж,аз ако съм на м€стото на ћутафчийски,ще се обърна към прокуратурата за манипулиране на материала с цел подронване на авторитета му
0
 
 
ћолете се генерала да не излезе прав. “огава всички приказки ще са на в€търа.
0
 
 
ј какъв фактор е ћутафчийски ? ќсновно предимство - при€тел на Ѕорисов от 20 години. “р€бва да го скри€т от публичното пространство завинаги. ј той се вид€ вече като президент!
0
 
 
√енерале ти пък все едно ще живееш вечно!!!Ќ€ма такава простоти€!!!
0
 
 
Ќа 3 френски кон€ка генерала следобед, и аз го подкреп€мрЯ•Г, Ѕенатова √ќќќл€мо интервюрЯШПрЯШД
0
 
 
’ора умират всеки ден, както и се раждат хора всеки ден. ¬ажното в случа€ е, защо умират? » защо въпреки всичко, се раждат? ≈й, нещастници, генерали ли сте, пе**ли ли сте? » вие ще умрете! ѕроблема е, че на нас не ни давате да живеем! ѕоради тази причина, ще бъдете отстранени, всички българоубийци ще бъдете премахнати. —вободно, почеши кон€ по макарите и си понесете камшиците, които си заслужихте.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
ѕранди за трети път треньор на Ѕългари€, наставникът на Ќефтохимик ще е помощник
—тана €сна първата контрола на „ерноморец за нови€ сезон
ћениджърът на ƒжошуа:  аква ’ървати€? ћачът с ѕулев ще е в Ћондон пред 1000 души
Ѕивши€т национал Ѕодуров подписа с ѕирин и взе любими€ си є5

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: