Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (3)
ќфициално: ћоловете отвар€т в понеделник!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 11:32 / 15.05.2020 оментари (158)8611
ћинистър-председател€т Ѕойко Ѕорисов разговар€ с представители на големи търговски обекти тип мол и на Ѕългарската ритейл асоциаци€. —лед срещата, на ко€то присъстваха също министърът на здравеопазването  ирил јнаниев, министърът на икономиката ≈мил  араниколов и председател€т на Ќационални€ оперативен щаб ген. ¬енцислав ћутафчийски, премиерът Ѕорисов разпореди организаци€ за отвар€нето на търговските обекти от понеделник. «аповедта ще бъде издадена от здравни€ министър по-късно днес.

"— колегите от икономиката, здравеопазването и щаба последните 2 седмици работим по темата с много дискуси€, с много медицински аргументи и се над€ваме да отработваме въпросите един по един. ¬ много от държавите в момента се говори за разхлабване на мерките, а в Ѕългари€ н€кои от търговските обекти въобще не б€ха спираниУ, посочи премиерът Ѕойко Ѕорисов.

ѕо време на срещата детайлно б€ха разискани услови€та, при които да бъде възобновена дейността на моловете предвид борбата с разпространението на COVID-19 у нас. Ѕе изтъкнат също приносът на бранша за българската икономика, което налага въпроса за рестартиране на дейността му.

ѕремиерът Ѕорисов отбел€за още, че е задължително да продължи да се спазва балансът между постепенното възстанов€ване на нормални€ икономически живот и осъществ€ването на противоепидемичните мерки с цел максимална защита на здравето на българските граждани.
ќще по темата: общо новини по темата: 3427
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/572 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ћоловете отвар€т,а балове да н€ма!!рЯШ§рЯШ§¬ моловете вс€каш н€ма да се събират хора!!
0
 
 
¬ училище е опасно да се събират,а в моловете е безопасно!
0
 
 
“ова е гавра,абсолутна подигравка кам детските градини,ы4или6тата,ыниверситетите » изкыството.Ќо така се ыправлква с лекота и ... √оод Ћуцк!!!
на 15.05.2020 г.
0
 
 
“ова правителство май не много на€сно , какво прави - преди два дена , казваха , че категорично моловете н€ма да отвор€т врати до кра€ на година , днес коренно различно . Ќ€ма да се учуд€ , ако утре им скимне да смен€т името на държавата ни :(:(:( “отална излагваци€ по всички параметри ....
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
89-дневната пауза свърши! ¬ижте “¬ програмата за всички мачове!
‘ехтовална академи€ "≈трополски" хареса "јрена Ѕургас" за международни турнири
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: