Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
ƒоц.  унчев: Ќикой от нас не е толкова важен, че Ѕил √ейтс да тръгне да го чипира!
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 23:09 / 05.06.2020 оментари (30)619
©
ƒоц. јнгел  унчев коментира пред попул€рно публицистично предаване в Ѕългари€ мерките за борба с коронавируса, които Ѕългари€ приложи. ≈то какво каза той:

"—ега, когато отхлабихме мерките у нас, знам, че ще има междинни огнища, това не ни притесн€ва, стига да имаме дисциплина. ѕритесн€ва ме гол€мото повишаване на болестта в съседна —еверна ћакедони€ и в “урци€. —читам, че сравнително успешно се справ€ме със огнищата на заразени. ¬€рвам, че бройката на проведени изследвани€та дневно не тр€бва да спада.  огато установим огнище, действаме бързо и в€рвам, че се справ€ме.

Ѕолшинството от хората в Ѕългари€ са тихи и спокойни, те съзнават защо са необходими мерките и заради т€х сме в тази позици€.† Ќосенето на маски е важно когато контактуваме с хора или при признаци на болестта.

Ќе знам как да отговор€ на такава глупост - че евентуална ваксина ще чипира н€кой, че н€кой от нас е толкова важен, че Ѕил √ейтс да се заеме да ни чипира, че 5G има вина, аз дори не знам как да коментирам всички тези спекулации.

ѕредполагам, че една немалка част от работодателите ще продължат да развиват дейност, а служителите им да работ€т от вкъщи. ƒоказано е, че това не пречи на производителността.
ќще по темата: общо новини по темата: 3777
01.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
предишна страница [ 1/630 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ƒоц. унчев,вие тъп ли сте или само ви плащат да сте тъп? акви са тези глупости?“е н€ма да ви ваксинират,защото сте важен,а защото им тр€бвате лесно управл€ем...јма то като гледа човек-май в щаба всички сте вече ваксинирани-единодушни и послушни на онзи,който ви дърпа конците....рЯШД
0
 
 
»ли е толкова ограничен и невеж, или успешно се прави на "невд€ващ", на скандирането"Ќе на ваксините" по цели€ св€т...
0
 
 
“и€ дето не сме му важни, само ще ни ваксинира :)
0
 
 
Ќай важното е да спрете да ЋЏ∆≈“≈....ј за другото всички зна€т каква иде€та с товарЯТЙрЯТЙрЯУ°
0
 
 
«а чипирането съм съгласна, че е глупост, но това, че ваксините на √ейтс са опасни е факт.  олко индийци и не само те умр€ха, или останаха инвалиди след ваксина от —јў?