Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
ѕроф. антарджиев:  ой каза, че всичко е свършило?
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 10:42 / 06.06.2020 оментари (3)942
©
"Ќ€ма хаос с разликата на числата за заболелите от коронавирус. 101 дни данните се събираха по телефон и факс, сега се въведе електронна система, ко€то откри грешки на предишната система, които никой не искаше да скрие. ѕреди казваха, че нарочно сме увеличавали бро€ на починалите, а сетга се оказа, че 12 смъртни случа€ не са били вписани". “ова каза директорът на Ќационални€ център по заразни и паразитни болести проф. “одор  антарджиев от Ќационални€ оперативен щаб пред ЅЌ“.

"Ќикой от щаба не е карал хората да пишат, че пациентите са починали от коронавирус", категоричен бе той.

"ќще през март казахме, че пикът ще е средата на април, слава Ѕогу адът не беше в ц€лата страна, а в н€кои болници, които сериозно намалиха капацитета си.  ой ви каза, че всичко е свършило? ѕросто се по€виха н€кои положителни тенденции - за четвърта седмица числото за предаване на заразата - вече 10 зараз€ват 8, но инфекци€та е сред нас и има н€кои клъстери, които ни заплашват.

¬ —еверна ћакедони€ мюсюлманските празници създадоха огнища на инфекци€та, докато у нас се взеха мерки да не се събират хора в джамиите", об€сни той, цитиран от Ѕлиц.

"Ѕлокадите на села и градове не е ефективна м€рка", категоричен бе той.† "јко има тенденци€ за повишаване в 5 параметра, които следим всеки ден, може да има зат€гане на мерките. «асега разчитаме на съзнанието на български€ народ и дори да отпаднат н€кои мерки, да продължава да изб€гва събирани€ на закрито, да се ми€т редовно ръцете.
ќще по темата: общо новини по темата: 3780
02.07.2020
02.07.2020
02.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
01.07.2020
предишна страница [ 1/630 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќе е. ƒокато не се разпредел€т парите, н€ма свършване.
0
 
 
ѕрав е човекът. ¬сичко ще свърши, когато кажат "сценаристите" и "режисьорите".
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.