Скандал в Левски! Капитанът скочил на Хубчев след загубата от Локо (Пд)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:27 / 15.06.2020
900
Жесток скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след края на мача с Локомотив Пловдив от турнира за Купата на България. Сините загубиха с 0:2 на "Лаута" и чувствително намалиха шансовете си да продължат до битката за трофея.

Това е дало отражение и на обстановката в отбора. Огънчето тлеело още от дербито с Лудогорец, което също беше загубено - 0:1 на "Герена". Този път обаче капитанът Иван Горанов не издържал и скочил на треньора Петър Хубчев. Защитникът, който е бивш играч на Локо (Пд), бил бесен от думите на треньора, че някои играчи с лекота си вадят картони.

Горанов получи такъв за остра реакция срещу рефера, недоволствайки от отсъден фаул за черно-белите при съприкосновение с капитана Димитър Илиев близо до тъчлинията. Картонът беше пети за Горанов и поради тази причина той пропусна вчерашното гостуване на Арда, спечелено с 3:1 също на Лаута.

Левият бек започнал да ругае Хубчев и на свой ред го обвинил за страхливата тактика. Треньорът отвърнал, че сваля доверието си в него и го разжалва като капитан, твърди "Меридиан мач". Според мълвата само намесата на останалите е предотвратила още по-голям резил. Както е известно, Хубчев от миналото лято търсеше играч, който да е конкурент на Горанов или негова алтернатива. Такъв футболист обаче не беше привлечен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).