ФК Созопол стартира със 7 нови, уреди контроли с Нефтохимик и Черноморец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:29 / 16.06.2020
1572
Отборът на Созопол стартира своята лятна подготовка преди първенството във Втора лига. Новите попълнения в крлуба са седем. Възпитаниците на Маргарит Димов се събраха на стадион "Арена Созопол" за първо занимание, а преди това кратка реч изнесоха кметът на града Тихомир Янакиев, Станимир Желев - президент на клуба, Георги Пинелов - председател на Общинския съвет и изпълнителният директор на клуба Румен Димов.

Наставникът на "небесносините" Маргарит Димов също даде интервю за медиите, като всички си пожелаха много здраве, успешен сезон и по-високо класиране от предходните кампании. Созопол отново ще гони своята цел, а най-важното е с игрите си отборът да радва верните си привърженици.

Преди заниманието бе спазена традицията и капитанът Петър Кюмюрджиев гръмна бутилка шампанско, а след това с опитният бранител и втори капитан Мурад Ибрахим разрязаха тортата. Помощник треньорът Михаил Ралев, който имаше ангажиент, не успя да присъства, но това стори Павел Деспов, който е едно от новите попълнеия в щаба и треньор в школата на небесносините.

Всички състезатели на Созопол и треньорският екип минаха тестове за COVID 19, като резултатите се очаква да бъдат ясни по-късно днес. Домакинът Милен Дюлгеров плисна вода за късмет и футболистите излязоха за първа тренировка. Маргарит Димов не пожали своите възпитаници и още на първото занимание наблегна на дълъг крос, леки физически упражнения и здрава дисциплина.

Созопол уреди и осем контролни срещи:

24 юни – срещу Спартак Варна

27 юни – срещу Добруджа

01 юли – срещу Загорец

04 юли – срещу Нефтохимик

08 юли – срещу Розова долина

11 юли – срещу Черноморец Бургас

15 юли – срещу Несебър

18 юли – срещу Спартак Варна


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).