"Акулите" стартираха подготовка за новия сезон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:27 / 05.07.2009
1691
Минути преди началото на заниманието над Бургас се изля проливен дъжд, който трасира „като по вода" старта на подготовката на „акулите". Двадесет и трима футболисти се включиха в първото занимание на идеално подготвения терен на стадион „Черноморец" в квартал „Акациите".

Играчите бяха облечени в новите си клубни екипи, доставени от водещия концерн в спортната екипировка „Пума". Всички изглеждаха отпочинали, в добро настроение, но и в кондиция. Преди излизането във ваканция те получиха конкретни указания от треньорите как да се поддържат във форма по време на почивката си.

Заниманието на стадион „Черноморец" пропуснаха Марсио, Мишел и Дуду, които същия ден се прибраха в Бургас от своите страни. Те обаче проведоха бегова тренировка под ръководството на Златко Янков на стадион „Лазур". Заедно с тях тренира и възстановяващия се след операция капитан на отбора Пламен Крумов. Неговото състояние е много добро и до месец той ще започне занимания при пълно натоварване.

Първата тренировка на отбора продължи повече от час и половина, като след края и треньорите останаха много доволни от старанието на играчите и тяхната физическа издръжливост. Радостното е, че освен капитана Крумов, други футболисти с оплаквания в отбора няма и всички могат да участват стопроцентово в тренировките.

Днес играчите на Красимир Балъков ще имат две занимания. Между тренировките е предвидено време за тези, които желаят да гласуват, да дадат гласа си за своите фаворити.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).