Надежда за връщането на стадион "Черноморец" на бургазлии! Водят се преговори с кредиторите!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (2)
15:49 / 03.09.2020
2078
Преговорен екип от общински съветници води разговори с кредитори на ПСФК “Черноморец“. Тяхната цел е да се намери решение на казуса със спорното съоръжение и то да бъде върнато на бургазлии, предаде репортер на Burgas24.bg.

Решението за създаването на екипа, който да проведе срещи с кредиторите, е било взето преди няколко седмици от Постоянната комисията по спорт, деца и младежки дейности към Общински съвет  – Бургас, съобщи нейният председател Йордан Георгиев. На проведения разговор са присъствали представители на всички крупни кредитори. И двете страни в спора искали проблемът най-после да бъде разрешен и били готови на компромиси "в рамките на разумното", съобщи Георгиев.

Според председателя на правната комисия в Общинския съвет Иво Баев трябва да се стигне до споразумение. "Споразумение е винаги по-добре от безкрайни дела със страшно много разноски и резултат, който почти винаги не се харесва на страните. Следват жалби и още дела и безкрайна работа. Когато става дума за държавна или общинска собственост е много важно да се търси споразумение. Споразумението означава взаимни  отстъпки. То трябва да е прозрачно, реалистично. Кредитори, които имат да взимат пари, трябва да бъдат адекватно обезщетени. А общинските интереси да бъдат защитени", счита той.

Повече вижте в нашето видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).