България се тресе от кризи, а Кирил Петков реши да зареже всичко и хукна към морето
Автор: Екип Burgas24.bg 12:22 / 24.07.2022Коментари ()1634
© Фейсбук
В последните седмици България се тресе от редица кризи. Какво ще е политическото бъдеше на страната ни не е ясно, а точно в този критичен момент премиерът в оставка Кирил Петков е решил да почива.

Семейството на премиера почива на нашето море и това стана ясно от снимки, публикувани от бащата на министър-председателя в оставка  в личния му фейсбук профил.

Припомняме, че семейство Петкови имат в най- апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж" Корал". През 2018 година кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петков, която влиза в общинска собственост. Въпреки че са спазили нареждането да я разрушат, четири години по-късно на същото място те отново имат импровизиран дървен бар с гледка към вълните, в който се опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Къщата на премиера на морето е на един етаж и е на първа линия - обградена от безкрайна зелена поляна и дива растителност.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bulgariya-se-trese-ot-krizi-a-Kiril-Petkov-reshi-da-zarezhe-vsichko-i-hukna-kum-moreto-1312836
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.