Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Златното момиче“ на България Ренета Камберова поздрави учениците на ЧСУ "Юрий Гагарин“ за първия учебен ден
Автор: Пламена Николова 08:54 / 17.09.2019Коментари ()2087
Новата учебна година в Частно средно училище "Юрий Гагарин“ бе тържествено открита в киноконцертната зала на комплекс "Камчия“ с поздравителни адрeси от Министъра на образованието и науката – Красимир Вълчев,  председателя на Синдиката на българските учители  – Янка Такева, съвета на директорите на комплекс "Камчия“, а изненада за всички бяха поздравителни видеа от световната и европейска шампионка по бокс – Станимира Петрова, "Златното момиче“ на България – Ренета Камберова  и известната руска телевизионна водеща – Арина Шарапова.

На церемонията присъстваха много официални гости, сред които Генералният консул на  Руската Федерация във Варна – Владимир Климанов, представителят на Министерството на науката и висшето образование  на Руската Федерация – Роберт Шестаков и главният архитект на град Варна – Виктор Бузев. Специални гости на откриването вчера бяха и децата от Общностния център за деца и семейства към Община Варна, които бяха в "Камчия“ по покана на изпълнителния директор на комплекса – Николай Недялков. Г-н Недялков подари на децата училищни комплекти, а на  ръководителя на центъра –  Даниела Биячева, връчи почетен знак за приноса й в развитието на Общностния център и грижата й за децата.

Частно средно училище "Юрий Гагарин“ и комплекс "Камчия“ се присъединиха към благотворителната инициатива "Дарение в помощ на малката Алекс, вместо цветя за първия учебен ден.“ Родители, учители и ученици се включиха в каузата като въпреки това в знак на уважение подариха на своите скъпи учители цветя.

След края на церемонията всички настоящи и бъдещи възпитаници на Училището на бъдещето – "Юрий Гагарин“ се отправиха към мястото където ще творят, ще учат, ще създават нови приятелства и ще станат част от едно голямо семейство, което работи за успешното бъдеще на децата!



Още по темата: общо новини по темата: 302
16.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
предишна страница [ 1/51 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zlatnoto-momiche-na-Bulgariya-Reneta-Kamberova-pozdravi-uchenicite-na-ChSU-Yurii-Gagarin-za-purviya-ucheben-den-898683
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.