Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
10 лева на бутилка студен чай? Клиент отмести етикет в Кауфланд
Автор: Екип Burgas24.bg 11:01 / 26.06.2023Коментари (2)5105
© Facebook
Клиент на магазин "Кауфланд" отмести етикет и това, което показа определено не учуди никого, видя Plovdiv24.bg. Вижда се, че промоцията на студения чай не е никаква промоция, а цената си се запазва същата. Не е ясно как за един месец цената от 1,89 лв е стана 9,99 за 0,5 литра грамаж на бутилката.

Според запознат става въпрос за грешка в системата. Според клиент, който отговаря обаче:

"Вие ,за да знаете къде да сложите този етикет, нали го прочитате? Същият този етикет, който твърдите, че е грешка от системата. Същият този етикет, който поставяте върху другия етикет, който не е грешка. Това какво Ви говори? Грешка няма, а човекът отговорен за етикета е неадекватен."

"Въпросът е, че това е измама. Вие съзнателно сте сложили подобен стикер върху другия стикер (не го е сложил някой случаен човек, който не работи там). Аз не знам в Кауфланд да работят роботи, че вече и със системни грешки."

"Е как не му е направило впечатление? Принтира го грешно, прочита го грешно, отива на рафта и намира стария етикет върху който да сложи грешния етикет. Поне 3 пъти го е прочел този етикет."

"Е то от 9.99 до 1.89 за студен чай да не ти направи впечатление."

Ето какво обясня жена, която е работила в друга търговска верига при смяна на етикетите:

"Не съм служител на Кауфланд, но не сте прав. Работех в друга верига до преди време. Промоциите са супер натоварващи, най-малкото защото обикновено хората, които остават след края на работното си време и почти до сутринта са не целия персонал, а няколко човека. А етикетите за смяна са много, около 4000-7000 броя. Веднъж трябва да замениш старите с нови, втория път да сложиш тези от новата промоция.

Винаги може да се пропусне нещо. И се пропуска. А и когато някое задклавиатурно устройство вземе да сбърка нещо при залагането на артикул в системата /защото наистина стават и такива грешки, а системата не е за един филиал, а за всички и сред печатането на стотиците или хиляди етикети никой не може да усети, че има грешка/ се получават такива тъпотии.

Потребителите все смятат, че персоналът ги лъже.....ами не, никой не оставя умишлено грешни цени, защото като дойде някой клиент с крясъци и захване да вдига скандал /най-вече на касиерките, които са най-близо на клиента, нищо, че хич нямат вина/ и шефовете наказват наред. Персонала не си дели парите, които е "изкарал" от грешните цени, напротив, даже и глоби плащат.

Истината е, че по веригите наистина експлоатират служителите си, че няма достатъчно персонал, че се работи по цял ден под стрес и напрежение и затова и да, има грешки. Но бай Ганя му е най-лесно да се навика на персонала и да драсне някой пост във Фейсбук. Не и да потърси обяснение от баш босовете, дето спестяват пари от заплати и от длъжности.

До момента веднъж не съм прочела, че някой търси сметка от собственик на магазин защо не си назначи персонал, а чета десетки постове за грешки. Ами затова и по магазините няма свестен персонал - къде клиента не ги брои за хора и се отнасят с тях като с нищожества, къде все виновни. И кандидатите да работят във веригите стават все по-малко. Респективно грешките ще се увеличават."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Айде стига оправдания! На който му идва малка заплатата или работата в повече, да напусне. Защо търпите, а после се оправдавате!? Не вярвам да сте чак такива олигофрени, че да не разбирате какви са точно "промоциите" на подобни вериги? Нали и вие, в друг магазин сте също клиенти!?
+1
 
 
Така или иначе това е измама и съответните контролни органи трябва да бъдат сезирани. Кауфланд редовно си позволява да хитрува с асортимента си и да подвежда своите клиенти. Редакцията на Пловдив 24 може да използва влиянието си и също да изпрати сигнал.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: