Активисти от "Младежи ГЕРБ" причакаха Кирил Петков пред bTV

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
11:12 / 20.12.2021
2290
Активисти на Младежи ГЕРБ, водени от лидера си Георг Георгиев, пресрещнаха снощи премиера Кирил Петков преди участието му в предаването "120 минути" на bTV. Ето какво написа в профила си във Фейсбук по този повод Георгиев:

"Помните ли думите на Кирил Петков, че ще ходи ПЕША? Това беше първото му обещание пред българите, което даде като премиер. Днес с колегите ми от МГЕРБ Николай Алгафари, Михаела Методиева и Георги Георгиев отидохме пред БТВ, за да зададем няколко въпроса на действащия министър-председател. За наша изненада в 18 ч. Кирил Петков се появи, но не пеш и не без охрана".

"Каква изненада! Буквално пред входа на телевизията спряха два автомобила на НСО със звукова сигнализация. При опита ни да се приближим до г-н Петков, за да му зададем въпросите си, достъпът до него ни бе отказан", пише още Георг Георгиев.

"Служители на МВР не ни позволиха да се приближим до министър-председателя като ни посъветваха да отидем “в приемния му ден". Бяхме подложени на проверка на личните документи".

"Въпреки че се намирахме на публично място и демонстрирахме пълно уважение към обществения ред, бяхме питани защо сме там и какво правим. Да, ние разбираме, че институциите вършат своята работа. Ние първи бихме приветствали желанието на Кирил Петков да се движи свободно сред хората, но в неговия случай се оказа, че обещанието му представлява медийна акция. Имаме всички основания да смятаме, че г-н Петков е достъпен, но само когато знае, че някой гледа. Поведението на г-н Петков рязко се промени, когато вече знаеше, че сме наоколо. При пристигането си с държавната охрана и автомобили, достъпът до него не бе дори възможен", допълва поста си Георгиев


Виж коментарите (10)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).