Безработната Наталия Симеонова: Срамувам се, вече нямам място в телевизията!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:02 / 04.03.2018
8443
Наталия Симеонова, която се прослави като лице на предаванията "Море от любов" и "Предай нататък" по Би Ти Ви, стои безработна от 2016-а. 48-годишната бивша тв водеща не желае да има нищо повече с телевизията у нас. Тя е категорична, че времето, в което се е чувствала горда с професията си, безвъзвратно е отминало.

"Телевизията, такава каквото е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който да се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си. Като цяло сега имаме беззъба публицистика, арогантни авторски предавания и безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати", коментира журналистката.

Ако прояви желание, тя би могла да реализира нов тв проект. Все още законният й съпруг Денис Ризов има дългогодишни партньорски взаимоотношения с Би Ти Ви като продуцент на "Търси се" и вероятно лесно би я лансирал в някое предаване, за да възроди кариерата й. Наталия обаче е категорична, че не иска да работи в днешната телевизионна среда.

"Преди година и половина, на 25 септември, в неделя, точно след празника, по Би Ти Ви, излъчиха пилотката на "Обичам те, благодаря ти, извинявай", спомня си Наталия. Концепцията на шоуто й била гостът да запознава зрителите с трима души, които са му оказали голямо влияние и към които се чувства задължен. В първото издание била представена Нешка Робева. Двете с Наталия прекарали цял ден заедно, ходили дори до вилата на треньорката.

"Снимахме я през юли, предадохме пилотния епизод, защото от телевизията казаха, че е спешно, а след това не го гледаха две седмици. Това е много обидно. После го видяха, излъчиха го без никаква реклама, постигнаха добър резултат и казаха: "Висок рейтинг, но можеше и още". И на мен ми стана много болно и повече нищо не им предложих", признава Симеонова.

Сега тя предпочита да не работи. Мъжът й, с когото отдавна не живеят заедно, но още са съпрузи, е заможен и я издържа. Пък и в последната година никой от телевизията не я е търсил, за да й предлага проект, пише "Уикенд".


Виж коментарите (0)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).