Бой заради момиче в училище, учителка с решаваща намеса

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
14:01 / 13.01.2022
735
Съдът в Карлово наложи глоба от 100 лева на младеж от Сопот, който се би  заради бившата си приятелка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Наказанието е административно и минимално предвид факта, че момчето изцяло е признало вината си и съжалява за стореното, освен това не работи и е в недобро имотно положение. Съставен е акт за констатиране на дребно хулиганство.

От представените по делото обяснения на момчето става ясно, че на 10 януари, около 13,20 часа, то нахлуло в гимназията в Сопот, където учи бившата му приятелка. В този момент тя била с новото си гадже. Между двамата възникнал скандал заради момичето, който по-късно преминал в удряне и блъскане. Тя опитала да ги разтърве, при което също била блъсната от бившия й. Стигнало се и до намеса на преподавателка, която успяла да разтърве биещите се.

Случилото се предизвикало възмущение у всички присъстващи, пише в решението на съда. На виновния е бил съставен акт за констатиране на дребно хулиганство, който той подписал без възражения. В обясненията си по случая, дадени в съдебно заседание, не оспорва фактите, отразени в акта. Съжалява за извършеното. При постановяване на решението си, съдът ползва приобщените по делото писмени доказателства, които подкрепят фактическите констатации, изложени в съставения акт.

Рашението на съда подлежи на обжалване в срок от 24 часа, считано от вчера, 11 декември 2022 година. В случай на жалба делото се насрочва пред въззивната инстанция за 14.01.2022 г. от 15.00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).