Борисов: Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:44 / 25.03.2023
24327
Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест там и да питам защо не пуснат готов път, това заяви лидерът на партията и бивш премиер Бойко Борисов, който е на предизборна обиколка днес в Бургас.

"ГЕРБ е изградила и реставрирала стотици църкви, манастири и джамии. И за едните, и за другите, и за католиците в Раковски и на други места", каза още председателят на ГЕРБ.  

"Сутрин като събера хората в централата и ме питат защо не лъжем и ние. Петков обеща 50 млрд. инвестиции. Те не могат да си представят 50 млрд. Това е почти целият бюджет на държавата.

Те лъжат и услужливите медии траят. И като прибавим магистралите, мостовете и тунелите и застанем пред Бургас на неготовото, аз щях да седя всеки ден там и да питам защо не ми пускат пътя до Слънчев бряг. Не ми пляскайте, то е за срам", ядоса се той. 

Вчера гледахме ли Панорама? Ако сте гледали, щяхте да сте разочаровани. Ако бях на мястото на американските ни партньори щях да се притеснявам заради отрочетата си. Бойко Василев гледа Асен Василев и мълчи, вместо да му зададе въпрос, пише Стандарт.

Защо купуваше на 300 лв. газа? Защо не направи конкурс. А? Що бе хора? Кой така ви уплаши? Не бяхте такива. Ако е Бойко Рашков, срам за нас, ако тоя сатрап може да ви уплаши. В крайна сметка арестува мен, а не вас", разгневи се още Борисов.

Борисов попита защо народът е позволил "Продължаваме промяната"  да краде от джоба им по 1 лв. на всеки литър нафта. 

"Стана ли ви ясно какво сте си донесли, когато ни изчегъртахте?

Не ви агитирам да гласувате за нас. Ако искате да оцелеем, вие сами трябва да гласувате. Знам как да я изтеглим, да я направим водеща на Балканите, защото такова беше България. 2 г. не е лош сън, той е с огромни последици за всички нас.

Непоправими дори. И тая гняв, защото българите не сме бъзливи. А така ви натиснаха, че вие се уплашихте. Явно не са измислили добре как да го направят, и оцеляхме", заяви той.

Кметът на Бургас Димитър Николов изреди приоритетите на града - доходи, образование, демография, перспективи за бизнеса и инвестиции. За да ги постигнем, трябва работещ парламент и редовно правителство", каза Николов. Той благодари на Бойко Борисов за изградените улици, пречиствателни станции, училища в Бургас. Николов представи и кандидат-депутатите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
28.04.2024 Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите
22.04.2024 Нова среща между Радев и Главчев заради рокадите в кабинета
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
10.04.2024 Дали Николай Денков, Асен Василев и Атанас Славов ще се върнат зад депутатските банки?
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подписва указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).