Циганин воайорства по малки момиченца в тоалетните на мол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (36)
13:29 / 11.05.2017
4141
Страхотен скандал се разрази в мол "Марково тепе", научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Ето какво разказа майката на десетгодишно момиченце на 9 май (публикуваме разказа с незначителни корекции):

Индивидът от снимката вчера наблюдаваше 10-годишната ми дъщеря, качен върху тоалетната чиния на съседната кабинка в дамската тоалетна в мол "Марково тепе"! След като охраната го изкара от кабинката и го задържа, докато дойде и полицията от 2-ро Районно управление на Пловдив, за да бъде арестуван и откаран в същото, за да бъде съден за действията си, 20 минути по-късно ми обясниха, че той бил на 17 години и ще го пуснат да си тръгне, свободен да си прави каквото си поиска, където си поиска, с който си поиска!!! 

Прекрасно нали????? Преди малко аз и 10-годишната ми дъщеря видяхме същия извратеняк от по-горе качените снимки в същия мол "Марково тепе", свободно разхождащ и хилейки се с още 3-ма негови мургави събратя, необезпокоявани от никой и нищо, които ще продължат да си се "разхождат", не само в мола, а навсякъде... заедно с Децата Ни!!! Бил от село Калояново, на 17 години.

Виж коментарите (36)

Още по темата (2):
17.09.2017 Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в мола
15.09.2017 Безумие! Бариера в мола цапардоса в лицето малко момиченце
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).