Цвета Караянчева стартира инициативата "Ходи пеша!"

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:12 / 14.06.2021
1235
Бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева обяви, че стартира инициативата "Ходи хеша". Иронично, но факт! Публикуваме поста й във фейсбук без редакторска намеса.

Скъпи приятели,

Както вероятно знаете, умереното планинарство е скромно хоби. Нужни са чифт удобни обувки и добър съвет от приятел при избора на маршрута. За един ден сред природата можеш да се заредиш с енергия, добро настроение и оптимизъм, които да ти държат цяла седмица. От години се старая да не пропускам уикенд в планината и въпреки това непрекъснато откривам нови забележителни места. Места, които са свързани с исторически събития, с местни легенди, или смайват с природна красота.

Повечето не са популяризирани, не са част от туристическия маршрут дори на запалените. Научавам за тях от хората, с които се срещам и които на драго сърце ме насочват. И понеже ми се струва несправедливо някои от най-красивите кътчета на Родопите да са тайни по неволя, през идните седмици ще опитам да организирам няколко похода и ще споделя с вас тук от къде да минете и какво да не пропускате, ако ви се обикаля из нашия прекрасен край.

И така, обявявам официално /свободни сте да ми държите сметка, ако не си изпълня обещанието/, че започвам нова инициатива на ползу братята и сестрите любители планинари:

Ходи пеша, опознай Родопа планина!

Обещавам информация и маршрути, а за по-кашкавалените туристи – много снимки, за да можете да си представите, че сте тук с нас. Очаквайте!

Виж коментарите (0)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).