Добрата новина: Съдбата на бургаската балерина трогна България, събраха необходимата кръв!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:47 / 31.08.2017
14270
Събрана е кръвта, необходима за спасяването на живота на бургаската балерина Марина Змеева, съобщиха от Държавна опера - Бургас.

От сърце ви благодаря за помощта, която ни оказвате! Благодарение и на вашите усилия кръвта, необходима за първите няколко дни за нашата Марина, да е вече събрана. Това е информация, която имаме от нейните роднини. Ще ви държим в течение дали ще има нужда от нова акция за кръводаряване. Искрено се надяваме хубавата вест за подобряване на състоянието на Маринка да изпревари подобна нужда!

Ще запазим телефоните на всички, които изявиха желание да дарят кръв, но не се намират в района на русенската болница, където е настанена Марина. При нужда, ще се свържем с тях и ще им осигурим транспорт.

Искрено ви благодаря и на вас заради това, че се отзовахте с помощ и сте толкова загрижени за нашето момиче! От цялото си сърце, съобщиха от Бургаската опера.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...
Турски тираджия се опита да прекара през ГКПП "Лесово" 6230 сексу...
Слабото място на хиляди шофьори
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).