Докато всички издирват Брендо, дъщерята му се сгоди на Миконос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:06 / 11.11.2019
3593
Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо се сгоди. Александра Банева, каката на отвлечената през 2013-а Лара, надяна годежен пръстен.

Александра сама се похвали, че е казала "да" на своето гадже със снимка, от любимия си гръцки остров Миконос. "Да си имаш някого, с когото да прекараш вечността", написа Алекс, като добави и икона на пръстен.

Каката на Лара за първи път показва приятеля си в социалните мрежи. "Сладури" и "Бебета" зоват нейните приятели във фейсбук. Според тях на бъдещата сватба кума ще е сестрата Лара.

Александра, макар и далече от бизнеса на известния си татко, има проблеми с властите заради Брендо, тъй като по искане на КОНПИ бяха блокирани десетки семейни сметки за над 22 млн. лева.

По делото наред с издирвания от Интерпол Евелин Банев обвиняеми са бившата му жена Моника Добринова, доведеният брат на Брендо - Симо Карайчев и самата Александра. По-малката й сестра Лара е пожалена като непълнолетна.

Благодарение на свръхбогатия си баща Алекс и Лара успяха да получат добро образование в Лондон. След като завърши, Алекс се пробва като модел зад океана, а после се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии. За разлика от нея, на малката й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да забрави ужаса и затова граби от живота с пълни шепи. Малката дъщеря на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен приятел, с когото обикалят романтични кътчета по света като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе и се хвалят в социалните мрежи.

Засега не е ясно коя от девойките първа ще облече бялата рокля, но едно е сигурно - празничната церемония няма да мине без непоканени гости. По всяка вероятност издирвачите на именития татко, който има присъди в три държави и се търси по цял свят, ще следят дали той няма да се появи, издават запознати. Според тях агентите на службите могат да облекат костюми и да се слеят с тълпата или да наблюдават от някой храсталак за Брендо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).