Домашно куче нахапа 9-годишно дете, собственикът отрича

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:48 / 02.11.2021
747
9-годишно дете е било нападнато от домашно куче в Северния парк в София в неделя. То е било на повод и водено от собственика си, но въпреки това е ухапало момченцето, разказа майка му пред БНТ. Инцидентът е станал по обед в почивния ден около 14.15 часа.

Преди това белгийската овчарка е нахапала възрастна жена в същия парк, свидетелства майката на детето.

По разказа й собственикът на кучето се е държал абсолютно неадекватно и невъзмутимо, като заявил, че на детето нищо му няма и не е нахапано.

"Не се поинтересува какво се е случило с детето ми", каза шокираната жена, която е отвела пострадалото момченце в "Пирогов", където раната е обработена и му е поставена ваксина след ухапването.

"Просто трябва да има повече мерки", настоя още майката. Тя се надява да се отзоват хора, които да й дадат информация за собственика на кучето или да потвърдят, ако са станали свидетели на инцидента. В паниката си жената се е съсредоточила върху ухапаното си дете, а не върху самоличността на собственика на кучето, обясни самата тя.

От район "Надежда" са уточнили пред БНТ, че няма постъпил сигнал при тях за такъв случай. Регистрираните собственици на кучета в района са 750, става ясно още от писмения отговор до медията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).