Екшън като по филмите: Маскирани нападнаха хора на Ценко Чоков

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
13:38 / 05.09.2016
1046
Среднощен екшън с преследване и стрелба имаше отново в село Галиче, съобщава БТВ. Този път насилието беше срещу семейството на кмета Ценко Чоков, който е в ареста.

В нощта на събота срещу неделя кола на охранителната форма, която семейството на Чоков е наело да пази имотите му, била нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението - като от гангстерски филм, е заснето от охранителните камери на отсрещната сграда.

В същото време патрул от двама полицаи вижда какво се случва и започва преследване. Полицаите произвеждат предупредителни изстрели във въздуха, а нападателите се разбягват. Към момента обаче за нападението няма задържани.

Същата вечер колата на охранителите, наети от сем. Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място - при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков - Веселин Попов - Лунгара.

"Охранителите, връщайки се от един от обектите, минават покрай заведението на Веселин Попов, а той и синът му стават и започват да нахъсват другите около тях, започват да замерят колата с камъни и да ги обиждат. Хората дойдоха у нас да кажат, че са притеснени да не се случи нещо през нощта", обяснява съпругата на Ценко Чоков.

"Полицията беше е уведомена, а полицаи от Бяла Слатина тръгнаха насам. Докато чакахме полицаите, пред нас спря Лунгара, който започна да ни обижда", казва още тя.

След поредни инцидент полицейското присъствие отново е засилено.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Важна заповед от кмета на наш морски град! Който я наруши - може ...
Зловещо убийство у нас! Откриха обгорени тленни останки
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...
Първа снимка на зверската катастрофа, която взе жертва
Кристиан едва не убил жена и детето й
Ето колко е средната заплата за март


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).