Ето ги мъжете, пребили на пътя семейство заради натиснат клаксон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (86)
16:49 / 25.02.2016
2239
Изключително остро реагираха хората в социалните мрежи след вчерашния инцидент, за който вече ви съобщихме. Ето и едно от многобройните мнения във връзка с тази тема:

"Биячът с палката, който прави селфито, е Христо Христов и е задържан. Мъжът до него, ниският, който тръгва да вади пистолета, е Георги Близнаков, от Пазарджик, на около 45 г. Нереализиран кикбоксьор, барета, парашутист и т.н. До сега работил като охранител в дискотеки в Студентски град и Банско - също е задържан. Третия на задната седалка не е сред задържаните.

Изключително важно е как ще реагираме на този случай. Идиотите са идиоти, но ние като общество трябва да се погрижим натискът - и медиен, и всякакъв да е толкова голям, че институциите да няма как да не си свършат работата. 

И да знаят подобните орки, че ще има възмездие за всички бъдещи подобни изпълнения. Щедро възмездие от цялото общество. Отношение като към тумори".


Виж коментарите (86)
Още новини от Национални новини:
Сигнал: На магистрала "Тракия" е много опасно в момента
Проблеми с издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Сигурно са били друсани с райски газ
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).