Евродепутат: Партията-наследник на БРП и БКП няма никакво развитие от сталинската епоха досега

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
20:33 / 08.05.2020
1060
Евродепутатът Андрей Ковачев от ГЕРБ остро критикува БСП в социалните мрежи. Поводът е Деня на Европа, който предизвика за поредна година големи полемики из обществените среди. Днес от Министерство на външните работи на България подписаха декларация, в която се набляга, че с края на Втората световна война СССР лишава чрез репресии и идеологически контрол милиони от своите права и основни свободи и биват подлагани на мъчения и насилствено разселване.

Партията, представяща се сега под името "БСП", била недоволна, че се казва истината в декларацията на 10 страни-членки на Европейския съюз. Тази декларация, отдавайки почит пред всички жертви на ужасната Втора световна война казва, че за половин Европа краят на войната наложи тоталитарен, престъпен режим и донесе огромно човешко страдание и икономическа разруха. Последиците от комунистическия режим в България са все още много видими. Партията-наследник на БРП (к) и БКП няма никакво развитие от сталинската епоха досега. Никога не се извиниха за репресиите, за концентрационните лагери, за предателствата спрямо Македония (сталинският слуга Г. Димитров) и Беломорска Тракия (трагичният им комунист Добри Търпешев), за трите икономически фалита и т.н.

Поздравления за българското правителство и за министър Екатерина Захариева!

Поклон пред всички жертви на националсоциализма и комунизма!


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).