Георги Марков: Ще съсипете България и Бойко ще дойде да я оправи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
22:23 / 16.04.2021
1438
Бившият конституционен съдия и депутат от ГЕРБ продължава да брани лидера на партията Бойко Борисов. Той твърди, че според Конституцията депутатите от Народното събрание нямата право да викат премиерът в оставка. Ето излиянията на Марков от фейсбук профила му:



БОЙКО НЯМА РАБОТА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ,


А В СЛЕДВАЩИЯ КАТО НОВОИЗБРАН ПРЕМИЕР!

НЕ СА МУ ДАЛИ МАНДАТ И НЯМАТ ПРАВО ДА ГО ВИКАТ!

Победителите са смешни!

На какво отгоре викате Бойко в този парламент? Член.83, ал.2 от Конституцията касае само министрите.

Мандатът му не е от това, а от миналото Народно събрание. Затова депозира оставка.

Ще видите Бойко в следващия парламент като премиер, когато го изберем с подобаващо мнозинство и ви победи за пореден път!

Победените са нагли! Не допуснаха за парламентарен шеф представител от ГЕРБ, както го изискват елементарните правила на демокрацията и гласът народен и Божи. Обидиха кандидата на ГЕРБ за председателското място – българска жена, българска майка, имаща и внучета, жена със семейство, със съпруг, и то мъж.

Нарекохте ГЕРБ токсична партия. Въобще на какво отгоре си мислите, че Бойко може да ви удостои с вниманието си. Та Борисов 12 години общува с Доналд Тръмп , с Камерън, с Виктор Орбан, Меркел, Макрон и с кого ли не още. Той е скъп приятел на Ердоган, за да дойде да ви слуша "Ревизоро Мая“, Хаджикян, Бабикян и компания.

БОЙКО Е В ОТПУСК. Има си заместник.

10 години бял ден не видя да оправя горката България. Да я оправя след двете национални катастрофи, до които я доведохте по времето на Луканов и Виденов. До паралелната държава, която доведохте по времето на правителството на Илия Павлов, на БСП и ДПС.

До кривата круша, която я докара тройната коалиция, известна с обръчите от фирми. До безвремието, което я докара Орешарски по време на правителството на победените, когато ни спряха европарите. Бойко е в отпуск и ще си почине добре, защото си има партия победител, на главата са му 5 млн. българи, които управлява на местно ниво, има си ЕНП, в което е старейшина.

Вие, победените, нищо не направихте за 30 години, а Бойко ви направи 3 метра, зали, църкви и магистрали. Спря мигрантите. Направи блестящо европредседателство. Направи домакинство на пътя на коприната, направи Балканска четворка и т.н.

Поканил съм Бойко юни месец - на 15 и 19 на мач на стадион "Ференц Пушкаш“ в Будапеща. Да види Кристиано Роналдо и френските звезди. И Виктор Орбан ще дойде. И двата мача са с Унгария (Виктор като види Бойко, веднага вади една малка плетена дамаджанка с хубава кайсиева палинка). Ще хапнем и пийнем. Красота голяма.

Вие правете кворума. Вие, победените, оправяйте България. Оправяйте ни от чумата, говорете с Ердоган да не пуска мигрантите, правете каквото си искате. Ще съсипете България и Бойко ще дойде да я оправи. Тогава пак ще го видите в парламента.

Виж коментарите (4)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).