Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:40 / 16.12.2022
436
Проверки на 1084 търговски обекти за риба и рибни продукти на територията на цялата страна са извършени от инспектори на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) в навечерието на празника Никулден, в периода от 20 ноември т.г. до 7 декември т.г.

От тях 331 са съвместните проверки с инспектори от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Съставени са общо 19 акта за установяване на админситративни нарушения (АУАН).

Данните бяха обобщени по време на работна среща в централата на ИАРА в Бургас. Участие в нея взеха изпълнителният директор на ИАРА доц. Ваня Стаматова, представители на агенцията, представители на ОДБХ – гр. Бургас, ОДБХ – гр. Варна, ОДБХ – гр. Добрич, както и представител на централното управление на БАБХ.

"За пореден път показахме, че с колегите от БАБХ имаме отлична координация и умения за работа в екип. Засилените проверки около Никулден и резултатите от тях са доказателство за това. Надявам се подобни работни срещи да се превърнат в добра традиция“, коментира доц. Стаматова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).