Иван Гешев: Няма да позволя да се засягат интересите на магистрати и служебни изпълнители

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (0)
12:40 / 16.03.2023
806
Главният прокурор Иван Гешев заедно с ръководството на Софийска градска прокуратура провеждат брифинг в Националната следствена служба по повод досъдебно производство на Софийска градска прокуратура срещу организирана престъпна група, уличена в множество престъпления, сред които заплахи на следователи, прокурори и съдии, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Справедливостта трябва да възтържествува и това е целта на всички усилия. Като главен прокурор няма да позволя не само да се засягат интересите и сигурността на хората и народа, но и на магистрати и служебни изпълнители от организираната престъпност, те да бъдат заплашвани, върху тях да се оказва натиск , върху вътрешните убеждения, още повече върху дами и майки", коментира Иван Гешев.

"След малко ще видите това, което аз казвам от три години, а това е как мафията, симбиозата между криминални авторитети, осъдени лица и такива, издирвани от Интерпол, известни на обществото лица и организации заедно се борят срещу институциите срещу държавата в противоречие с интереса на хората. И това не го казвам аз вече, казват ще го кажат доказателствата по делото, което ще видите", обясни обвинител №1.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Малинов към Галушченко: България е готова да помогне на Украйна з...
Божков пристигна в съда, иска по-лека мярка за неотклонение
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Нови тенденции в заплатата и работните места на много българи
Проф. Рачев предупреди: Ще вали и гърми!
Ето защо изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй" по AP1000 е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).