Изникват още брутални подробности за убийството в Осеново

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:47 / 02.01.2019
2431
Семейно насилие, което е се е разигравало от години - вероятно това е причината за убийството на руския бизнесмен, намушкан с нож от сина си. Това разкриха пред БЛИЦ хора от варнеското село Осеново. Именно там е живеел Антон А.

Той започнал да си строи там голяма къща преди няколко години. Почти веднага след това започнало да се говори, че пребива системно съпругата Светлана и сина си. Местни хора предполагат, че това се е случило и във фаталния 1 януари. По все още непотвърдена информация мъжът започнал да бие жена си, намесил се и 17-годишният син, който искал да защити майка си, но бизнесменът ударил и него. Вероятно в този момент момчето не е издържало, грабнало е нож и е намушкало няколко пъти баща си. Къщата, където се е разиграло всичко, се намира малко след края на селото и наоколо няма много други постройки.

Местният инспектор бил повикан от съпругата на Антон. На място веднага пристигнала полиция, дошъл и кметът на Осеново Динко Бакалов. "Видях момчето, стоеше настрани с майка си, държаха се за ръка", разкрива той пред репортер на БЛИЦ. Хора, които са посетили местопрестъплението разкриват, че вътре се е водила яростна борба. "Цялата къща беше като след погром, всичко беше обърнато наопаки, обърнати мебели", разказват те.

За семейството на Антон в селото се знае малко. Не е ясно и с какво точно се е занимавал бизнесменът. След като се устроил във все още недостроената изцяло къща, той вдигнал и няколко по-малки постройки, където устроил нещо като оранжерия. Докарал и едри кучета, които държал зад ограда в двора си.  Антон, съпругата му Светлана и детето били руски граждани и нямали регистрация в селото. За случая е подаден сигнал и до посолството на Русия у нас.

Виж коментарите (2)

Още по темата (5):
03.06.2020 Условна присъда за ученика, убил баща си при неизбежна самоотбрана край
Варна
02.06.2020 Ученикът, убил баща си при самоотбрана край Варна, няма за лежи в затвора
24.03.2020 Изправят пред съда Владислав, убил баща си при самоотбрана
03.01.2019 След убийството в Осеново: Пуснаха 17-годишният Владислав да си ходи у дома, но под надзор!
03.01.2019 Ето го момчето, което уби баща си след семеен скандал
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).