Калпав ремонт на Енергото едва не коства живота на млад мъж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 13.07.2019
1023
29-годишен мъж от севлиевско оцеля  по чудо, след като беше ударен от ток под душа. Токът дошъл по тръбите, след ремонт на Енергото през деня. Този видеоклип е направен на 9 юли в дома на Иван Христов от севлиевското село Шумата. Преди да документира, как от душа му тече не само вода, а и електричество, 29-годишният мъж е получил токов удар, докато се къпе.

"Взех фазомер и започнах да меря. Цялото табло и  нулева шина – светеше. Беше под напрежение", разказва Иван Христов.

Иван започва измерване на всички електроуреди в къщата с обикновен фазомер. Оказало, се че през деня от Енергото са изнасяли електромерите извън пределите на имота, но в отсъствието на собственика. Иван предполага, че фазата и нулата са разменени от техниците. Той се обажда на аварийните екипи, които идват и отстраняват проблема.

В своя позиция до Нова тв от електроразпределителното дружество заявиха, че вероятно грешката в свързването е допусната от електромонтьорите, но в момента се анализирали възможните причини.  Иван Христов все още не е убеден, дали ще подава жалба, но се радва, че е жив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).