Камиони блокираха движението на Дунав мост 2

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:32 / 26.08.2021
567
Камиони блокираха преминаването на всички превозни средства по Дунав мост 2 за около час и половина днес следобед. Действията на шофьорите са провокирани от, факта че са принудени да чакат на километрични опашки в посока изход от България. Имаме сведения от колегите ни, че водачите изчакват около 12 часа за преминаване през граничния пункт.

Напрегната е обстановката и на ГКПП "Оряхово“. Камара на автомобилните превозвачи в България научи, че на място работи само една от платформите на ферибота за обслужване на тежкотоварни превозни средства над 12 т.

Всичко това се случва по-малко от месец след срещата, която проведохме на ГКПП "Видин – Калафат“ съвместно Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Агенция "Митници“, Гранична полиция и представители на румънските власти. На нея получихме уверение за съкращаване на времето за преминаване и намаляване опашките от тежкотоварни превозни средства и повишаване ефективността, както на ГКПП "Видин – Калафат“, тата и на ГКПП-тата в страната. Резултатите от тази среща днес са на лице – километрични опашки и блокиране на един от най-важните гранично контролно-пропускателни пунктове в страната.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).